Повезане вести

Док ЕУ припрема нову рунду преговора, Курти провоцира: Да ли је дијалог и "клинички" мртав?

Док ЕУ припрема нову рунду преговора, Курти провоцира: Да ли је дијалог и "клинички" мртав?

Еуроневс 11.09.2024
Иако је специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак у претходним данима посетио оба града како би припремио нову рунду преговора у Бриселу, тензије и напетост на северу Косова и Метохије се не… »
Косово: Три тачке нове рунде напетости и посета Мирослава Лајчака

Косово: Три тачке нове рунде напетости и посета Мирослава Лајчака

BBC News 11.09.2024
Усред нове рунде напетости, у Београду је боравио Мирослав Лајчак, специјални представник Европске уније за дијалог Београда и Приштине. Прво полиција, па косовска министарства у институцијама на северу Косова, које су… »
"Ја сам верник, али сам за увођење еутаназије": Дебата у "Јутро на Блиц": "Размишљао сам што раније нисам убио свог брата…

"Ја сам верник, али сам за увођење еутаназије": Дебата у "Јутро на Блиц": "Размишљао сам што раније нисам убио свог брата…

Блиц 11.09.2024
Еутаназија је тема која изазива дубоке етичке, правне и друштвене расправе. Шта каже Закон, има ли изгледа да еутаназија буде дозвољена и у Србији? Наши гости су Саво Пилиповић, председник Удружења пацијената Србије, и Милош… »
Који је циљ увођења кинеске полицијске патроле у Србији? Лалић за "Јутро на Блиц" : Ево колико ће их бити и шта ће они…

Који је циљ увођења кинеске полицијске патроле у Србији? Лалић за "Јутро на Блиц" : Ево колико ће их бити и шта ће они…

Блиц 11.09.2024
На који начин ће потписивање споразума о заједничким полицијским патролама између Србије и Кине побољшати безбедност и сарадњу између два народа? Питамо директора Иницијативе "Појас и пут" Бојана Лалића. Лалић истиче да су… »
Курти демонстрира силу на северу! Стручњаци у "Јутро на Блиц": "Иживљавали су се над младићима, тукли их, најављен је…

Курти демонстрира силу на северу! Стручњаци у "Јутро на Блиц": "Иживљавали су се над младићима, тукли их, најављен је…

Блиц 11.09.2024
Непрестане тензије на Косову у последњих месец дана добиле су нови замах. Представник Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана Мирослав Лајчак саопштио је да му је председник… »
У "Јутро на Блицу" сазнајте: Како ће држава реаговати на бруталне нападе на Србе са севера КиМ (уживо, видео)

У "Јутро на Блицу" сазнајте: Како ће држава реаговати на бруталне нападе на Србе са севера КиМ (уживо, видео)

Блиц 11.09.2024
Непрестане тензије на Косову у последњих месец дана добиле су нови замах. Представник Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана Мирослав Лајчак саопштио је да му је председник… »
Лајчак спрема састанак, Курти театар: Преговараче би хтео за истим столом, а како би то могло да се заврши стаје у две речи -…

Лајчак спрема састанак, Курти театар: Преговараче би хтео за истим столом, а како би то могло да се заврши стаје у две речи -…

Блиц 11.09.2024
Прошле недеље је посетио Приштину, јуче је завршио посету Београду а све како би високе преговараче после годину дана довео за исти сто у Бриселу. Имајући у виду да је приштински премијер радио само на погоршању односа, почев… »

Вести дана »