Povezane vesti
Dok EU priprema novu rundu pregovora, Kurti provocira: Da li je dijalog i "klinički" mrtav?
Euronews 11.09.2024
Iako je specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak u prethodnim danima posetio oba grada kako bi pripremio novu rundu pregovora u Briselu, tenzije i napetost na severu Kosova i Metohije se ne smanjuju. Zbog poslednjih… »
Kosovo: Tri tačke nove runde napetosti i poseta Miroslava Lajčaka
BBC News 11.09.2024
Usred nove runde napetosti, u Beogradu je boravio Miroslav Lajčak, specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine. Prvo policija, pa kosovska ministarstva u institucijama na severu Kosova, koje su (donedavno) bile u sistemu Srbije… »
"Ja sam vernik, ali sam za uvođenje eutanazije": Debata u "Jutro na Blic": "Razmišljao sam što ranije nisam ubio svog brata…
Blic 11.09.2024
Eutanazija je tema koja izaziva duboke etičke, pravne i društvene rasprave. Šta kaže Zakon, ima li izgleda da eutanazija bude dozvoljena i u Srbiji? Naši gosti su Savo Pilipović, predsednik Udruženja pacijenata Srbije, i Miloš Stojković, verski… »
Koji je cilj uvođenja kineske policijske patrole u Srbiji? Lalić za "Jutro na Blic" : Evo koliko će ih biti i šta će oni…
Blic 11.09.2024
Na koji način će potpisivanje sporazuma o zajedničkim policijskim patrolama između Srbije i Kine poboljšati bezbednost i saradnju između dva naroda? Pitamo direktora Inicijative "Pojas i put" Bojana Lalića. Lalić ističe da su zajedničke patrole uvedene… »
Kurti demonstrira silu na severu! Stručnjaci u "Jutro na Blic": "Iživljavali su se nad mladićima, tukli ih, najavljen je…
Blic 11.09.2024
Neprestane tenzije na Kosovu u poslednjih mesec dana dobile su novi zamah. Predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak saopštio je da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
U "Jutro na Blicu" saznajte: Kako će država reagovati na brutalne napade na Srbe sa severa KiM (uživo, video)
Blic 11.09.2024
Neprestane tenzije na Kosovu u poslednjih mesec dana dobile su novi zamah. Predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak saopštio je da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Lajčak sprema sastanak, Kurti teatar: Pregovarače bi hteo za istim stolom, a kako bi to moglo da se završi staje u dve reči -…
Blic 11.09.2024
Prošle nedelje je posetio Prištinu, juče je završio posetu Beogradu a sve kako bi visoke pregovarače posle godinu dana doveo za isti sto u Briselu. Imajući u vidu da je prištinski premijer radio samo na pogoršanju odnosa, počev od ukidanja dinara pa do… »
Vesti dana »
Rio Tinto odlaže projekat litijuma Jadar u Srbiji, ostaje posvećen dugoročnoj eksploataciji
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 41 povezana
Novi pokušaj izbora devetog člana REM-a: Odbor Skupštine hitno pokrenuo ponovni postupak za kandidata nacionalnih manjina
Serbian News Media pre 43 minutajoš 28 povezanih
Dijana Hrka pregledana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, profesori najavili skup podrške Jaćimovićima
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih