Povezane vesti
Prva ispovest trudne Milice Veličković! Nakon flerta Terze i Sofije obelodanila sve javno!
Alo 11.09.2024
Kao bomba odjeknula je vest da je Milica stavila tačku na njihov odnos. Trudna Milica Veličković otvorila je dušu o flertu njenog verenika Bore Terzića sa Sofijom Janićijević. - Desilo se da sam ustala jutros i da mi je podrška poslala snimak. Oni to… »
"Bruka i sramota" Trudna Milica ostavila Terzu dva dana nakon ulaska u Elitu, a sve zbog ove plavuše!
Alo 11.09.2024
Milica je nakon otvorenog flerta rešila da stavi tačku na njihov odnos. Tokom sinoćne žurke u Beloj kući, učesnik rijalitija Borislav Terzić Terza pokušao je da privuče pažnju Sofije Janićijević, pokušao je da se sakrije od kamera, te je poslao srce… »
Terzu je dva dana nakon ulaska u Elitu, ostavila trudna žena zbog plavuše: "Bruka je i sramota"
Telegraf 11.09.2024
Preporučujemo. Protekle noći u vreme žurke u Beloj kući, Borislav Terzić Terza pokušao je da se sakrije od kamera, te je poslao srce Sofiji Janićijević. On je na kraju žurke ponovo njoj kupio medeno srce i ovim je jasno stavio do znanja da mu se ona… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 47 povezanih

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 49 minutajoš 36 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Nedeljnik pre 44 minutajoš 19 povezanih