Повезане вести
Са Пинка најавили ванредно убацивање у Елиту, а Звездан Славнић се огласио: "Видимо се вечерас!"
Телеграф 14.09.2024
Препоручујемо. Бивши ријалити учесник, Звездан Славнић, поново је подигао прашину међу својим фановима објавом на Инстаграму, најавивши вечерашње гостовање у емисији "Питам за друга". Ова најава изазвала је бројне спекулације… »
Звездан Славнић потврдио улазак Продукција најавила ванредно убацивање, донео одлуку након Анђелиних оптужби за злостављање…
Ало 14.09.2024
Након Анђелиних тврдњи да ју је злостављао, Славнић стиже на Пинк. Анђела Ђуричић се присетила везе са Звезданом Славнићем, те открила како је њихов однос функционисао по изласку из ријалитија. Ђуричићева је истакла да и даље… »
Злостављао ме је, затворио ме је у стан... Анђела Ђуричић открила детаље везе са Звезданом: Имам трауме
Ало 14.09.2024
Ђуричићева је истакла да и даље има трауме због свега што се дешавало између њих. Анђела Ђуричић се присетила везе са Звезданом Славнићем, те открила како је њихов однос функционисао по изласку из ријалитија. Ђуричићева је… »
Вести дана »
Подлегла повредама: На њу је налетео камион, возач је побегао, али је недуго касније приведен
Ало пре 2 сатајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 18 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних