Povezane vesti
Trener Napretka nije nezadovoljan predstavom svojih igrača: „Čestitam mojim igračima jer su, opet, primili gol tek iz…
Hot sport 14.09.2024
„Kvalitetnija su ekipa, individualno pogotovo.“ Trener Napretka iz Kruševca, Goran Stevanović, osvrnuo se na poraz svog tima od Crvene zvezde rezultatom 0:2 u utakmici koja je odigrana u subotu uveče. Iako su crveno-beli ostvarili očekivanu… »
Stevanović: Čestitam mojim igračima jer su primili gol iz penala
Sportski žurnal 14.09.2024
Zvezda sa 2:0 pobedila Napredak. Goran Stevanović, trener Napretka, nije imao mnogo primedbi na igru svog tima: - Bespotrebno je pominjati dominaciju Zvezde, tako je u svakoj utakmici. Čestitam mojim igračima jer su primili gol iz penala, gledala se… »
''Plavi'' Stevanović čestitao svojim igračima jer su (opet) primili gol iz penala
Sportske.net 14.09.2024
Pokušali su fudbaleri Napretka da pruže što jači otpor Crvenoj zvezdi na ''Marakani'', ali više od časnog poraza nisu mogli u ovom meču protiv objektivno boljeg rivala. Zvezda je slavila sa 2:0 golovima Duartea iz penala u prvom i Ivanića posle… »
"Bespotrebno je govoriti o dominaciji Zvezde"
B92 14.09.2024
Trener kruševačkog Napretka Goran Stevanović rekao je posle poraza njegovog tima u subotu uveče od Zvezde (0:2) da nema smisla isticati dominaciju crveno-belih. Na konstataciju sagovornice sa Arene Sport "da poraz Napretka nije toliko ubedljiv koliko… »
Vesti dana »
Nastavak „ludog“ vremena: Natprosečno toplo, temperatura do 19 stepeni
Vreme pre 38 minutajoš 12 povezanih
Najmanje 5 osoba poginulo u požarima u Kaliforniji, strahuje se da će broj rasti: Više od 130.000 evakuisano
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje: Krvavi sukobi na frontu ne prestaju, 13 mrtvih, na desetine ranjenih, jezive slike s lica mesta (foto)
Kurir pre 26 minutajoš 6 povezanih
Mitropolit Joanikije: Srpski jezik u temeljima Crne Gore i trebalo bi da bude službeni
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih