Povezane vesti
DEA zatvara dve kancelarije u Kini iako se agencija bori da zaustavi protok droge fentanila
Beta 16.09.2024
Američka Uprava za suzbijanje narkotika (DEA) planira da zatvori dve svoje kancelarije u Kini u trenutku dok se agencija bori da zaustavi protok fentanila iz te zemlje koji je izazvao epidemiju zbog koje je stotine hiljada Amerikanaca mrtvo. Iako se… »
DEA zatvara dve kancelarije u Kini iako se agencija bori da zaustavi protok droge fentanila
Novi magazin 16.09.2024
Američka Uprava za suzbijanje narkotika planira da zatvori dve svoje kancelarije u Kini u trenutku dok se agencija bori da zaustavi protok fentanila iz te zemlje koji je izazvao epidemiju zbog koje je stotine hiljada Amerikanaca mrtvo. Iako se mesecima… »
Vesti dana »

Vučić opet o Bačulovu: Uveren sam u njegovu nevinost. Ko god bi organizovao nešto tako opasno, uzeo bi nekog pametnijeg
Nova pre 12 minutajoš 33 povezane

Normalizovan saobraćaj na auto-putu kod Beške nakon što je kamion oborio portal sa saobraćajnim znakom
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 8 povezanih

Lekorni se oglasio nakon što je podneo ostavku: „Ja sam bio spreman“
Danas pre 2 satajoš 43 povezane

"Neću početi sa policajcima u sali": Brnabić: Neće biti blokade parlamenta, opoziciji uvek pružena ruka za dijalog
Blic pre 2 satajoš 32 povezane