Povezane vesti
"Zadrugar kažnjen sa 60.000 evra" Isplivale strašne tvrdnje o poznatom učesniku Elite 8: "Hoću kući!"
Alo 17.09.2024
Na Instagramu se pojavio snimak u čijem opisu se navodi da je Ša ostao bez velike količine novca. Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović učesnici su trenutne sezone Elite, a sada se pojavila strašna tvrdnja o zadrugaru. Naime, na Instagramu se pojavio… »
Nenad Aleksić Ša izgubio honorar, ostao bez 60.000 evra?! Zapenio na Mionu: "Zbog tebe sam izgubio pare!"
Telegraf 17.09.2024
Reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović ponovo su ušli u rijaltiiji, a njihova turbulentna veza javnost je intrigirala tokom oprethodne sezone "Elite". Poznato je da je Ša tokom prethodnog učešća pravio haos u rijalitiju, a sada… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

Vulin: Očekujem da će FSB uskoro poslati delegaciju da ispita šta se desilo na protestu u Beogradu
Danas pre 1 satjoš 23 povezane

Novo okupljanje ispred Devete beogradske gimnazije: Podrška učenicima i profesorima u blokadi
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih

Danas u Srbiji oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih

Majk Volc preuzeo punu odgovornost za curenje vojnih planova: "Ja sam napravio čet"
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih