Povezane vesti
Pretučeni Srbin: Trojica Albanaca su me tukla drvenim palicama, oteli mi svu ušteđevinu
Pravda 20.09.2024
Uzeli su mi sve što sam imao, 2.200 evra i 50 evra u džepu, koje sam teško zaradio, rekao je Dejan Radić. Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, izjavio je za "Kosovo onlajn" da su ga napala trojica… »
Kancelarija za KiM: U Starom Grackom mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić
Politika 20.09.2024
U Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući je mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Kako se navodi, trojica napadača koja su pričala albanski prvo su Radića… »
Kancelarija za KiM: U Starom Gracku kod Lipljana pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić
NIN 20.09.2024
Srbin Dejan Radić je noćas oko ponoći pretučen i opljačkan u svojoj kući u Starom Gracku, u opštini Lipljan, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Trojica napadača koji su pričali albanski su Radića prvo vezala, a potom tukli motkom i… »
Srbin koji je napadnut na Kosovu i Metohiji: Krenuli su na mene, bacili me dole, udarali i opljačkali
Euronews 20.09.2024
Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, rekao je da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. Kako kaže, vezali su ga, maltretirali i opljačkali. Prema… »
Pretučeni Srbin: Napala su me trojica sa drvenim palicama i oteli mi svu ušteđevinu
RTV 20.09.2024
LIPLJAN - Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, rekao je da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. Kako kaže, vezali su ga, maltretirali i… »
"Bacili su me dole: , vezali kablom i udarali" Ovo je Dejan koji je brutalno isprebijan na Kosovu (foto, video)
Blic 20.09.2024
Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, kazao je da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. - Sinoć oko 10 do 12 čuo sam nešto pored kuće, a onda i… »
Srbin Dejan Radić mučki pretučen i opljačkan na Kosovu
Vreme 20.09.2024
Srbin Dejan Radić sa Kosova mučki je pretučen i opljačkan u noći između četvrka i petka, u svojoj kući. Radić je policiji rekao da su ga napali Albanci koji su ga vezali i pretukli, i koji su pobegli nakon što su mu uzeli 2000 evra i… »
„Napali su me Albanci palicama i oteli svu ušteđevinu“: Dejan Radić o sinoćnom napadu
Danas 20.09.2024
Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, kazao je za Kosovo onlajn da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. „Sinoć oko 10 do 12 čuo sam nešto pored… »
Srbin pretučen i opljačkan u svojoj kući u Starom Gracku kod Lipljana
RTS 20.09.2024
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je u Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući, mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić. Komšinica Milijana Marković kaže da su ih oko ponoći probudila Radićevi… »
Srbin pretučen na KiM: Zaskočila me trojica s palicama, oteli mi svu ušteđevinu VIDEO
B92 20.09.2024
Srbin sa KiM, Dejan Radić, sinoć je u Starom Gracku, u opštini Lipljan, u svojoj kući mučki pretučen i opljačkan. Kako se navodi, trojica napadača koja su pričala albanski prvo su Radića vezali, a potom tukli motkom i na kraju opljačkali. O… »
Komšinica pretučenog Srbina: Tukli su ga i tražili novac, uzeli su mu više od 2.000 evra
Euronews 20.09.2024
Milijana Marković, komšinica Dejana Radića iz Starog Grackog, koga su noćas brutalno pretukli, a zatim opljačkali trojica Albanaca, rekla je da je Dejan oko ponoći došao u njihovu porodičnu kuću i zatražio pomoć. "Čula sam da neko zove, videla… »
Horor na Kosovu Albanci upali Dejanu u kuću, vezali ga, tukli ga motkom, hitno prevezen u bolnicu
Alo 20.09.2024
U Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći u svojoj kući je mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Kako se navodi, trojica napadača koja su pričala albanski prvo su Radića vezali… »
" Vezali su mu ruke i noge a zatim ga tukli" Komšinica pretučenog Srbina rekla da je čula da su napadači govorili albanski
Alo 20.09.2024
Komšinica Dejana Radića koji je sinoć pretučen i opljačkan od strane trojice nepoznatih osoba, Milijana Marković, izjavila je za Kosovo onlajn da je čula dozivanje oko ponoći od strane Radića, i da su napadači, prema rečima pretučenog… »
Komšinica pretučenog Radića na Kosovu: Vezali su mu ruke i noge, a zatim ga tukli
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Komšinica Dejana Radića koji je sinoć pretučen i opljačkan od strane trojice nepoznatih lica, Milijana Marković, izjavila je za Kosovo onlajn da je čula dozivanje oko ponoći od strane Radića, i da su napadači, prema rečima… »
Ovo je Srbin koji je brutalno pretučen na Kosovu: Slika slama srce
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Dejan Radić brutalno je pretučen i opljačkan sinoć kod Lipljana od troje nepoznatih lica. Kako je komšinica posvedočila, čula je dozivanje oko ponoći od strane Radića. Napadači su, prema rečima pretučenog, govorili albanski… »
Ispovest pretučenog Srbina na Kosovu: Zaskočila su me trojica sa drvenim palicama i oteli mi svu ušteđevinu
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, kazao je za Kosovo onlajn da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. "Sinoć oko 10 do 12 čuo… »
Komšinica pretučenog Srbina na KiM: Albanci mu vezali ruke i noge, a zatim ga tukli VIDEO
B92 20.09.2024
Komšinica Dejana Radića koji je sinoć pretučen i opljačkan od strane trojice nepoznatih lica, Milijana Marković, izjavila je za Kosovo onlajn da je čula dozivanje oko ponoći od strane Radića, i da su napadači, prema rečima pretučenog, govorili… »
Kancelarija za KiM: Srbin pretučen i opljačkan u svojoj kući u Starom Gracku
Insajder 20.09.2024
U Starom Gracku noćas je u svojoj kući mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju i upozorila na to da su napadi na Srbe postali svakodnevica. Radića su, kako je navedeno u saopštenju, prvo vezala… »
Kancelarija za KiM: Srbina pretukla i opljačkala trojica napadača u Lipljanu, Direktor KBC: Radić hospitalizovan
Euronews 20.09.2024
U Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući je mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Kako se navodi, trojica napadača koja su pričala albanski prvo su Radića… »
Brutalni napad: Srbin pretučen motkom na KiM
Sputnik 20.09.2024
Kancelarija za KiM: U Starom Gracku kod Lipljana pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić
Danas 20.09.2024
Srbin Dejan Radić je noćas oko ponoći pretučen i opljačkan u svojoj kući u Starom Gracku, u opštini Lipljan, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Trojica napadača koji su pričali albanski su Radića prvo vezala, a potom tukli motkom i… »
Pretučen Srbin na Kosovu: Napadači pričali albanski! Vezali i tukli motkom Dejana Radića iz Starog Grackog
Blic 20.09.2024
Kancelarija za KiM saopštila je da je noćas oko ponoći u svojoj kući pretučen i opljačkan Dejan Radić iz Starog Grackog u opštini Lipljan. Kancelarija ovaj napad karakteriše kao etnički motivisan i upozorava da je izazvao ogromnu zabrinutost i… »
Horor u Starom Gracku: Srbin mučki pretučen i opljačkan
B92 20.09.2024
U Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući je mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. U Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući je mučki… »
Kancelarija: U Starom Gracku kod Lipljana pretučen i opljačkan Srbin
N1 Info 20.09.2024
Kancelarija: U Starom Gracku kod lipljana pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić
Novi magazin 20.09.2024
Kancelarija za KiM: U Starom Gracku mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić
Telegraf 20.09.2024
Kancelarija za KiM: U Starom Grackom mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić. U Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući je mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić, saopštila je Kancelarija za Kosovo i… »
Vesti dana »
Ko su stručnjaci koji su uhapšeni zbog radova na železničkoj stanici na Novom Sadu
Nova pre 50 minutajoš 177 povezanih
Vučić sa slovačkim premijerom: Uvek možete da računate na Srbiju, Fico: Nikada vas nećemo izneveriti po pitanju Kosova
NIN pre 49 minutajoš 38 povezanih
Putinov krvavi napad! Čime je to Rusija gađala Ukrajinu jutros?! Upoznajte moćne interkontinentalne balističke rakete, evo šta sve mogu! (foto/video)
Kurir pre 50 minutajoš 34 povezane