Povezane vesti
Ministar Tomislav Momirović posetio drugi Sajam zapošljavanja u Vranju Pohvale domaćim poslodavcima
Večernje novosti 20.09.2024
MINISTAR trgovine, Tomislav Momirović, posetio je Sajam zapošljavanja u gradu pod Pržarom, koji je organizovala ovdašnja Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. Foto: J.S. - Zadovoljstvo mi je što su pojedine domaće kompanije iz drvne i proizvodne… »
Ministar Momirović posetio Sajam zapošljavanja u Vranju (Foto) Foto Galerija
OK radio 20.09.2024
Tomislav Momirović, minister unutrašnje i spoljne trgovine i Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, sa saradnicima, obišli su štandove na Sajmu zapošljavanja koji je održan u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. - Drago mi je da sam danas obišao… »
Vesti dana »
Nikola Jokić je jedan od najvećih košarkaša svih vremena: Zagrljaj na tajm-autu, p birane reči Kralja Džejmsa o Srbinu!
Hot sport pre 11 minutajoš 27 povezanih
Drama na nebu! Trampov avion krenuo za Davos - pa se vratio za Ameriku, evo šta se desilo: Oglasio se lider SAD
Blic pre 41 minutajoš 20 povezanih
Debakl Srpkinje! Amerikanka raznela Olgu Danilović u drugom kolu Australijan opena
Večernje novosti pre 6 minutajoš 24 povezane
Poslanici danas nastavljaju raspravu o izmenama pravosudnih zakona
Insajder pre 25 minutajoš 7 povezanih
Mina rekla da nije bio u braku, posle dve sekunde je demantovao: Muk u studiju zbog Kaspera, sve priznao u emisiji
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih