Повезане вести
Човек на Новом Београду се шетао и само се срушио Пролазници сведочили потресној сцени, није му било спаса
Ало 21.09.2024
Није било могућности да се покуша реанимација. Један човек је, током шетње на Савском шеталишту у Блоку 45 на Новом Београду преминуо. Београдски медиј сазнаје да је он био сам када му је позлило, а пролазници су одмах позвали… »
Пролазници на Новом Београду сведочили тужној сцени: Човек је шетао сам дуж кеја и пао, срце га је издало
Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. На Савском шеталишту у Блоку 45, један човек је, током шетње, преминуо. Он је био сам када му је позлило, а пролазници су одмах позвали хитну помоћ. Како није дуже време дисао, није било могућности да се покуша… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Италија одлучила да испоручи Немачкој осумњиченог за диверзију гасовода Северни ток 1 и 2
Данас пре 3 сатајош 1 повезана