Povezane vesti
"Svi smo srećni zbog derbija!" Stanojević i Partizan spremni za meč protiv Zvezde
Večernje novosti 23.09.2024
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju "večiti derbi", a pred meč za televiziju "Arena sport" govorio je strateg crno-belih Aleksandar Stanojević. FOTO: FK Partizan Istakao je Stanojević da je tek početak i da nije toliki pritisak. - Igra se… »
''Samo hrabro, hrabro i pobeda!'' Vladimir Stojković i Miroslav Vulićević poslali igračima poruku pred derbi
Večernje novosti 23.09.2024
U ponedeljak, od 19 časova, na programu je 174. večiti derbi. Partizan će ugostiti Crvenu zvezdu, a bivši fudbaleri crno-belih Miroslav Vulićević i Vladimir Stojković imali su poruku za igrače i navijače. Foto: FK Partizan - Ja mislim da je… »
"Svi znamo šta se desilo pred moj prvi derbi!" Stojković se setio pretnji, taj skandal je potresao Srbiju
Mondo 23.09.2024
Vladimir Stojković ne zaboravlja Bolonju i derbi nakon toga. Još jedan večiti derbi je pred nama i na kraju će se ipak igrati! Nadležne institucije su odobrile da se uprkos oštećenjima na terenu odigra 174. večiti derbi, a pred ovaj duel za… »
Vesti dana »
Ruski i sirijski avioni napali pobunjenike, ciljali gradove i sela: Bombardovan Alepo
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
Srbija odbacuje kurtijeve tvrdnje, nastavlja se progon Srba na KiM: Petar Petković se obratio javnosti
Kurir pre 49 minutajoš 101 povezana
Kurtijevi specijalci sa dugim cevima demonstriraju silu: Okupirali svaku raskrsnicu u Kosovskoj Mitrovici, do sada nezabeležena eskalacija! (foto/video)
Kurir pre 49 minutajoš 28 povezanih
Vlast i opozicija u klinču zbog gimnazijalaca u Novom Sadu: Kako su đaci završili na protestu?
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih
PSG osudio izvinjenje direktora novosadske gimnazije premijeru Milošu Vučeviću
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih