Povezane vesti
Zelenski: Rat sa Rusijom bliže kraju nego što se misli
IndeksOnline 24.09.2024
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je rat sa Rusijom bliže kraju nego što se misli. “Mislim da smo bliže miru nego što mislimo. Samo moramo da budemo veoma jaki”, rekao je on za Ej-Bi-Si njuz (ABC News). On je dodao da će… »
"Rat sa Rusijom bliže kraju nego što mislite" Zelenski sprema iznenađenje, puca od samopouzdanja
Alo 24.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je rat sa Rusijom bliže kraju nego što se misli. "Mislim da smo bliže miru nego što mislimo. Samo moramo da budemo veoma jaki", rekao je on za Ej-Bi-Si njuz (ABC News). On je dodao da će plan… »
Zelenski priznao Rat sa Rusijom bliži kraju (video)
Alo 24.09.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da veruje da je rat sa Rusijom „bliži kraju“. „Plan pobede je jačanje Ukrajine“, rekao je Zelenski tokom sedećeg intervjua sa ko-voditeljem „Dobro jutro Ameriko“ Robinom Robertsom. „Zato tražimo od naših… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 6. novembar 2025: pretežno sunčano sa kišom na istoku i jugu, najave za vikend
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 20 povezanih
(BLOG) Mirno kod Skupštine: Dijana Hrka peti dan štrajkuje glađu, imunitet polako pada - čuvaju je veterani
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Brnabić: Opozicija neće glasati za izmene Zakona o biračkom spisku jer bi izgubila alibi za poraze
Beta pre 48 minutajoš 10 povezanih
Beogradski gimnazijalci najavili bojkot nastave, ministar pisao njihovim direktorima
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
Preživeli posle požara u Domu penzionera u Tuzli: 'Kao horor film'
BBC News pre 3 satajoš 13 povezanih