Povezane vesti
Ten Hag pesimističan: "Pojedinac ne može da promeni stvari..."
Večernje novosti 24.09.2024
Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag rekao je da ne veruje da pojedinac ili jedan klub može da promeni mnogo toga, povodom nezadovoljstva koje su igrači iskazali zbog velikog broja utakmica. FOTO: Tanjug/AP Upitan na temu nezadovoljstva igrača zbog… »
Ten Hag: "Mislim da jedan klub, sam, ne može da promeni stvari"
B92 24.09.2024
Trener fudbalskog kluba Mančester junajteda Erik ten Hag ocenio je da jedan klub ne može da promeni stvari o povećanju broja utakmicama koje opterućuju igrače, već to treba da uradi ceo sektor. "Mislim da jedan klub, sam, ne može da promeni stvari… »
Trener Mančestera: Jedan klub ne može da promeni stvari o opterećenosti igrača
Sportski žurnal 24.09.2024
Najbolji igrači su preopterećeni i to nije dobro za fudbal - rekao je Ten Hag. Trener fudbalskog kluba Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je: - Mislim da jedan klub, sam, ne može da promeni stvari. To treba da se tiče celog sektora - rekao je Ten… »
Vesti dana »
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 54 minutajoš 11 povezanih
FOTO, VIDEO Nova blokada novosadskog suda: Krcato žandarmerijom i policijom, stigla opozicija
Radio 021 pre 24 minutajoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IDF uveo policijski čas za južni Liban; Egipat traži rešenje za Gazu
RTV pre 42 minutajoš 8 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 44.: godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine
Blic pre 24 minutajoš 6 povezanih