Povezane vesti
Bećirović u UN poručio da je Srbija prijetnja 'suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH'
Slobodna Evropa 25.09.2024
Vodstvo Republike Srbije prijeti suverenitetu i teritorijalnom integritetu Bosne i Hercegovine, rekao je Denis Bećirović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, u svom obraćanju Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku 25. septembra. Bećirović je… »
Bećirović u UN: Srbija pretnja suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH
Beta 25.09.2024
Vođstvo Srbije preti suverenitetu i teritorijalnom integritetu Bosne i Hercegovine, izjavio je večeras predsedavajući Predsedništva BiH Denis Bećirović u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (GS UN) u Njujorku. Tokom obraćanja na 79. zasedanju GS UN… »
Bećirović u UN-u: Velikodržavne pretenzije Srbije ugrožavaju BiH
Al Jazeera 25.09.2024
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović upozorio je svjetsku javnost za govornicom Ujedinjenih nacija, rekavši da rukovodstvo Srbije ponovo ugrožava suverenitet i teritorijalni integritet BiH. “Velikodržavne pretenzije Srbije prema… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 40 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Šteta! Aleksandra Krunić ostala bez titule Australijan Opena, Srpkinja ponovo stala u finalu Grend slema!
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih
Jeste li spremni? Poznato kad se Novak bori za 25. grend slem
Sport klub pre 10 minutajoš 8 povezanih