Povezane vesti
Mandić: Amfilohije je istorijska ličnost, niko nije očekivao toliki otpor
Euronews 25.09.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić izjavio da niko nije očekivao da će zahtev Opštine Berane za podizanje spomen-obeležja mitropolitu Amfilohiju naići na otpor jer se radi o istorijskoj ličnosti. "Radi… »
Mandić zatečen: Niko nije računao da će biti takvi otpori podizanju spomenika mitropolitu Amfilohiju
Večernje novosti 25.09.2024
NIKO nije očekivao da će zahtev Opštine Berane za podizanje spomen-obeležja mitropolitu Amfilohiju naići na otpor, rekao je predsednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić. Foto: Printskrin - Radi se o nesumnjivo… »
Vesti dana »
Sramni potez žena iz „čacilenda“: Laserom provocirale građane oko Dijane Hrke VIDEO
Nova pre 3 minutajoš 31 povezana
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 2 satajoš 43 povezane
Rusija spremna da prepusti kontrolu nad: Nis-om! Poslat zahtev OFAC za novu licencu
Blic pre 53 minutajoš 53 povezane
Petrušev prvi put protiv Zvezde: Nije mi bilo svejedno, par puta sam ostao bez daha...
Kurir pre 13 minutajoš 86 povezanih