Povezane vesti
"Jedva čekam da vidim dame koje su navikle na manikir kako će se kupati u buretu": Učesnik ostavio ženu kod kuće, ulazi na…
Blic 26.09.2024
Rijaliti program "Farma 8" počinje sutra, a takmičari uveliko stižu u karantin. Među učesnicima će se naći i bivši takmičar "Elite" Nikola Lakić koji je spreman da se bori sa svim izazovima, a usput je prokomentarisao sve aktuelne teme u Eliti 8, ali i u… »
"Žena mi je rekla da donesem pare kući, ali mi je održala bukvicu" Nikola Lakić stigao u karantin pa otkrio detalje razgovora…
Kurir 26.09.2024
Učesnici "Farme 8" danas ulaze u karantin, a prvi je stigao Nikola Lakić. On je učestvovao u prošloj sezoni "Elite", a supruga Coka mu je zamerila bliskost sa cimerkom Lejdi Di. Zbog toga, kako Lakić kaže, sada su obavili ozbiljan razgovor. On je spreman… »
Vesti dana »

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Putina i Trampa u Budimpešti: "Poželeo sam mu mnogo uspeha"
Euronews pre 0 minutajoš 70 povezanih

Đoković izgubio od Sinera u polufinalu egzibicionog turnira u Rijadu
Radio sto plus pre 1 satjoš 60 povezanih

Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli, spremni smo da odgovorimo
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih

Evroposlanici: Studenti zaslužuju nagradu Saharov, bore se za prave, evropske vrednosti
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Danas pre 8 satijoš 35 povezanih