Повезане вести
Екипа Трговинско-угоститељске школе победник “Изађи ми на теглу” у Лесковцу
Југмедиа 27.09.2024
Према оцени комисије најбољи ајвар данас је направила екипа Трговинско – угоститељске школе победник “Изађи ми на теглу”, која се сваке године одржава у центру Лесковцу, односно, у дворишту Шоп-Ђокићеве куће. Друго место у… »
Екипа Трговинско-угоститељске школе направила најбољи ајвар
Југ пресс 27.09.2024
ЛЕСКОВАЦ Традиционално такмичење у спремању ајвара, Изађи ми на теглу“ одржава се и ове године широм Србије. Град Лесковац је био домаћин квалификација где је, између седам пријављених екипа, жири одлучио да је најбоља екипа… »
Најбољи ајвар направила екипа Трговинско-угоститељске школе
Став.лифе 27.09.2024
Најбољи ајвар, на данашњем такмичењу у оквиру каравана „Изађи ми на теглу“ направила је екипа Трговинско-угоститељске школе из Лесковца. Драго место заузела је „Срлетова екипа“ из Кутлеша, а треће Туристичка организација… »
У Лесковцу одржано тамичење „Изађи ми на теглу“
РОМинфомедиа 27.09.2024
Под покровитељством града Лесковца у дворишту Шоп-Ђокићеве куће данас је одржано Национално такмичење „Изађи ми на теглу“ које је организвовала асоцијација „Башта машта“, у сарадњи са Туристичком организацијом Града Лесковца… »
Караван „Изађи ми на теглу“ данас у Лесковцу
Став.лифе 27.09.2024
У комплексу Шоп Ђокићеве куће данас се одржава манифестација „Изађи ми на теглу“, а победник у прављењу ајвара отићиће на велико финале које ће се одржати 15. октобра у Београду. „Ајвар је наш бренд, а препознатљив укус му… »
„Изађи ми на теглу“ данас у Лесковцу, спрема се ајвар, најбољи иду у Београд на велико финале
Југмедиа 27.09.2024
Десетак екипа данас учествује на такмичарском каравану „Изађи ми на теглу“ који се одржава у дворишту Шоп Ђокићеве куће у Лесковцу. Они ће припремати традиционални лесковачки специјалитет – ајвар, а најбољи међу њима отићи ће… »
Вести дана »

Протест и инциденти испред просторија СНС: Присталице напредњака гађале јајима и флашама окупљене грађане, чуо се јак топовски удар
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Просечна цена половних аутомобила старости до 20 година у јуну 12.047 евра: Ово су најтраженији модели
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана