Povezane vesti
Kralj Čarls skrhan od tuge zbog vesti da je umrla Megi Smit: "Moja supruga i ja smo duboko ožalošćeni", a malo ko zna da su…
Kurir 28.09.2024
Nakon vesti da je preminula slavna glumica Megi Smit svoje žaljenje izrazio je i britanski kralj Čarls III koji je na zvaničnoj Instagram stranici podsetio o vremenu kada je imao čast da se upozna sa glumicom. Naime, kralj Čarls je objavio svoju… »
"Dok se spušta zavesa nad nacionalnim blagom": Emotivan oproštaj kralja Čarlsa preminuloj glumici Megi Smit (foto)
Večernje novosti 28.09.2024
KRALj Čarls se oprostio se od preminule glumice Megi Smit emotivnom objavom na Instagramu. Foto: Tviter printskrin/ Arsil - Moja supruga i ja smo bili duboko ožalošćeni kada smo saznali za smrt Megi Smit. Dok se spušta zavesa nad nacionalnim blagom… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 12 satijoš 14 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 5 satijoš 39 povezanih