Povezane vesti

Barbra Strejsend se oprostila od Krisa Kristofersona: Znala sam da je on neko poseban

Barbra Strejsend se oprostila od Krisa Kristofersona: Znala sam da je on neko poseban

N1 Info 30.09.2024
Barbra Strejsend oprostila se od svog kolege iz filma "Zvezda je rođena” Krisa Kristofersona, o čijoj je smrti danas objavljena vest, pamteći ga kao "posebnog" i "šarmantnog" izvođača. „Prvi put kada sam videla Krisa kako nastupa u klubu Trubadur u Los… »
Preminuo glumac i kantri legenda Kris Kristoferson

Preminuo glumac i kantri legenda Kris Kristoferson

RTS 30.09.2024
Jedan od najplodotnovijih kantri muzičara, poznat i po svom glumačkom umeću, Kris Kristoferson preminuo je u 89. godini. Talentovani tekstopisac, obrade njegovih pesama postale su veliki hitovi, a osim muzičke imao je i bogatu filmsku karijeru, od koje… »
Barbra Strejsend se oprostila od velike holivudske zvezde: "Čim sam ga ugledala znala sam da je poseban"

Barbra Strejsend se oprostila od velike holivudske zvezde: "Čim sam ga ugledala znala sam da je poseban"

B92 30.09.2024
Legendarni glumac, muzičar i tekstopisac, Kris Kristoferston, preminuo je u 88. godini. Od velike zvezde sada se opraštaju brojne poznate ličnosti među kojima i Barbra Strejsend. Kristoferson je sa Barbrom Strejsend igrao glavnu ulogu u kultnom filmu… »
Preminuo Kris Kristoferson, poznati američki pevač i glumac

Preminuo Kris Kristoferson, poznati američki pevač i glumac

N1 Info 30.09.2024
Američki glumac i kantri pevač Kris Kristoferson preminuo je u 89. godini, saopštila je njegova porodica. „Kris Kristoferson je umro u subotu u svojoj kući na Havajima“, navela je sinoć porodica na Fejsbuku. Kristoferson, rođen i Teksasu 1936, dobio je… »
Umro poznati američki muzičar i glumac Kris Kristoferson

Umro poznati američki muzičar i glumac Kris Kristoferson

RTV 30.09.2024
LOS ANĐELES - Kris Kristoferson, američki glumac i muzičar, nagrađivani kantri pevač i višestruki dobitnik značajnih nagrada i priznanja, umro je u 88. godini. Kristoferson je preminuo u subotu svom domu na havajskom ostrvu Mauji, saopštila je njegova… »
Preminula velika holivudska zvezda

Preminula velika holivudska zvezda

B92 30.09.2024
Kris Kristoferson, pevač, tekostopisac kantri muzike i holivudska filmska i TV zvezda, preminuo je u subotu u svom domu na Havajima. Uzrok smrti nije naveden, ali je opisano da je mirno preminuo okružen porodicom. Imao je 88 godina, piše Varajeti… »
Umro poznati muzičar Porodica nema od bola!

Umro poznati muzičar Porodica nema od bola!

Alo 30.09.2024
Nije naveden uzrok smrti. Kris Kristoferson, legendarni muzičar i glumac, umro je u subotu u svom domu na Mauiju, na Havajima, potvrdila je u ime porodice Ebi Mekfarland putem mejla, prenosi AP. Kristoferson je imao 88 godina. Mekfarland je rekla da je… »
Preminuo legendarni pevač i glumac Kris Kristoferson

Preminuo legendarni pevač i glumac Kris Kristoferson

Nova 30.09.2024
: Kris Kristoferson, uticajni američki pevač i tekstopisac sa nizom hitova, kao što su "Me and Bobby McGee" i "Help Me Make It Through the Night", kao i uspešan glumac, preminuo je u subotu u 88. godini života, saopštila je njegova porodica. Kako je… »
Preminuo Kris Kristoferson

Preminuo Kris Kristoferson

Danas 30.09.2024
Kris Kristoferson, poznati američki pevač i tekstopisac s brojnim hitovima, kao što su „Me and Bobby McGee“ i „Help Me Make It Through the Night“, kao i uspešan glumac, preminuo je u subotu u 88. godini života, obavestila je njegova porodica. Naveli su… »
Preminuo pevač i glumac Kris Kristoferson

Preminuo pevač i glumac Kris Kristoferson

Radio 021 30.09.2024
Kris Kristoferson, uticajni američki pevač, tekstopisac i glumac, preminuo je u 88. godini. Kristofersonova porodica potvrdila je njegovu smrt u nedelju uveče, rekavši da je "preminuo mirno" kod kuće protekle subote. "Svi smo tako blagoslovljeni što smo… »
Umro Kris Kristoferson!

Umro Kris Kristoferson!

Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Kris Kristoferson, legendarni muzičar i glumac, umro je u subotu u svom domu na Mauiju, na Havajima, potvrdila je u ime porodice Ebi Mekfarland putem mejla, prenosi AP. Kristoferson je imao 88 godina. Mekfarland je rekla da je Kristoferson… »

Vesti dana »

Proleće u februaru - danas čak do 18 stepeni

Proleće u februaru - danas čak do 18 stepeni

N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Jokić pred novinarima sa ogromnim zavojem

Jokić pred novinarima sa ogromnim zavojem

Sport klub pre 35 minutajoš 43 povezane
Srpska pravoslavna crkva danas proslavljava Sveta tri Jerarha

Srpska pravoslavna crkva danas proslavljava Sveta tri Jerarha

Užice oglasna tabla pre 1 satjoš 12 povezanih