Повезане вести
Барбра Стрејсенд се опростила од Криса Кристоферсона: Знала сам да је он неко посебан
Н1 Инфо 30.09.2024
Барбра Стрејсенд опростила се од свог колеге из филма "Звезда је рођена” Криса Кристоферсона, о чијој је смрти данас објављена вест, памтећи га као "посебног" и "шармантног" извођача. „Први пут када сам видела Криса како наступа… »
Преминуо глумац и кантри легенда Крис Кристоферсон
РТС 30.09.2024
Један од најплодотновијих кантри музичара, познат и по свом глумачком умећу, Крис Кристоферсон преминуо је у 89. години. Талентовани текстописац, обраде његових песама постале су велики хитови, а осим музичке имао је и богату… »
Барбра Стрејсенд се опростила од велике холивудске звезде: "Чим сам га угледала знала сам да је посебан"
Б92 30.09.2024
Легендарни глумац, музичар и текстописац, Крис Кристоферстон, преминуо је у 88. години. Од велике звезде сада се опраштају бројне познате личности међу којима и Барбра Стрејсенд. Кристоферсон је са Барбром Стрејсенд играо главну… »
Преминуо Крис Кристоферсон, познати амерички певач и глумац
Н1 Инфо 30.09.2024
Амерички глумац и кантри певач Крис Кристоферсон преминуо је у 89. години, саопштила је његова породица. „Крис Кристоферсон је умро у суботу у својој куц́и на Хавајима“, навела је синоћ породица на Фејсбуку. Кристоферсон, рођен… »
Умро познати амерички музичар и глумац Крис Кристоферсон
РТВ 30.09.2024
ЛОС АНЂЕЛЕС - Крис Кристоферсон, амерички глумац и музичар, награђивани кантри певач и вишеструки добитник значајних награда и признања, умро је у 88. години. Кристоферсон је преминуо у суботу свом дому на хавајском острву… »
Преминула велика холивудска звезда
Б92 30.09.2024
Крис Кристоферсон, певач, текостописац кантри музике и холивудска филмска и ТВ звезда, преминуо је у суботу у свом дому на Хавајима. Узрок смрти није наведен, али је описано да је мирно преминуо окружен породицом. Имао је 88… »
Умро познати музичар Породица нема од бола!
Ало 30.09.2024
Није наведен узрок смрти. Крис Кристоферсон, легендарни музичар и глумац, умро је у суботу у свом дому на Мауију, на Хавајима, потврдила је у име породице Еби Мекфарланд путем мејла, преноси АП. Кристоферсон је имао 88 година… »
Преминуо легендарни певач и глумац Крис Кристоферсон
Нова 30.09.2024
: Крис Кристоферсон, утицајни амерички певач и текстописац са низом хитова, као што су "Ме анд Бобби МцГее" и "Хелп Ме Маке Ит Тхроугх тхе Нигхт", као и успешан глумац, преминуо је у суботу у 88. години живота, саопштила је… »
Преминуо Крис Кристоферсон
Данас 30.09.2024
Крис Кристоферсон, познати амерички певач и текстописац с бројним хитовима, као што су „Ме анд Бобби МцГее“ и „Хелп Ме Маке Ит Тхроугх тхе Нигхт“, као и успешан глумац, преминуо је у суботу у 88. години живота, обавестила је… »
Преминуо певач и глумац Крис Кристоферсон
Радио 021 30.09.2024
Крис Кристоферсон, утицајни амерички певач, текстописац и глумац, преминуо је у 88. години. Кристоферсонова породица потврдила је његову смрт у недељу увече, рекавши да је "преминуо мирно" код куће протекле суботе. "Сви смо… »
Умро Крис Кристоферсон!
Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Крис Кристоферсон, легендарни музичар и глумац, умро је у суботу у свом дому на Мауију, на Хавајима, потврдила је у име породице Еби Мекфарланд путем мејла, преноси АП. Кристоферсон је имао 88 година. Мекфарланд је… »
Вести дана »

Временска прогноза за Србију: Облачно јутро са кишом, поподне разведравање
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 24 повезане

ФОТО и ВИДЕО: Протест пољопривредника код Бановине, блокиран део Булевар Михајла Пупина
Мој Нови Сад пре 8 минутајош 19 повезаних

Станковић: Ако од нове академске године опет почну блокаде, универзитетски професори неће добити плате
НИН пре 1 сатјош 17 повезаних

Огласио се Кремљ, одговорио Шикорском: „НАТО је у рату са Русијом“
Данас пре 53 минутајош 16 повезаних