Повезане вести

Вучић: Мило Ђукановић и ја имамо исту опсесију – Србију, ја је волим, он је мрзи (видео)

Вучић: Мило Ђукановић и ја имамо исту опсесију – Србију, ја је волим, он је мрзи (видео)

Политика 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да он и бивши председник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић имају исту опсесију – Србију, с тим што је он воли, а Ђукановић мрзи. Он је то рекао… »
Вучић о опозицији: Нек одлуче да ли хоће да дођем у Скупштину или не

Политика 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас представницима опозиције да одлуче да ли желе, или не желе, да он дође у Народну скупштину да присустувује седници посвећеној ископавању литијума, оценивши притом да се… »
Вучић: Обележавамо почетак рада „Сент Риџис” хотела и отварање Куле Београд

Вучић: Обележавамо почетак рада „Сент Риџис” хотела и отварање Куле Београд

Политика 30.09.2024
Председник Александар Вучић изјавио је да се вечерас обележава почетак рада „Сент Риџис” хотела и отварање Куле Београд и најавио да ће за 15 дана то бити отворено и за све грађане. Вучић је, на свечаности поводом завршетка… »
Алабар: Кула Београд и хотел у њој доказ да је Србија део света и да иде у прогрес

Алабар: Кула Београд и хотел у њој доказ да је Србија део света и да иде у прогрес

Политика 30.09.2024
Директор компаније "Еагле Хиллс" Мухамед Алабар рекао је вечерас да је свет нестабилан и да се тренутно дешавају страшне ствари, али да невероватан дизајн Куле Београд и хотела "Тхе Саинт Регис Белграде" у оквиру ње, показују… »
Вучић на свечаности поводом завршетка радова на хотелу „Сент Риџис” у Кули Београд

Вучић на свечаности поводом завршетка радова на хотелу „Сент Риџис” у Кули Београд

Политика 30.09.2024
Председник Александар Вучић присуствује вечерас свечаности поводом завршетка радова на хотелу Ст. Регис у Кули Београд, заједно са председником компаније "Еагле Хиллс" Мохамедом Алабаром. Свечаности присуствује и генерални… »
Вучић одговорио Ђукановићу на провокације: "и један и други смо опседнути Србијом, ја је волим, а он је мрзи"

Вучић одговорио Ђукановићу на провокације: "и један и други смо опседнути Србијом, ја је волим, а он је мрзи"

Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић рекао је у понедељак увече да он и бивши председник Црне Горе Мило Ђукановвић имају једну заједничку опсесију. Србију. Коментаришући снимак на коме Мило Ђукановић пева: "Јачи смо… »
Вучић на свечаности поводом завршетка радова на хотелу у Кули Београд: Осећам се посебно и поносно

Вучић на свечаности поводом завршетка радова на хотелу у Кули Београд: Осећам се посебно и поносно

Телеграф 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас свечаности поводом завршетка радова на хотелу Тхе Ст. Регис у Кули Београд, заједно са председником компаније "Еагле Хиллс" Мохамедом Алабаром. Свечаности присуствује и… »
Вучић: Стари савски мост ће бити пребачен на неких два километра даље, а Стари железнички мост ускоро отварамо као пешачки…

Вучић: Стари савски мост ће бити пребачен на неких два километра даље, а Стари железнички мост ускоро отварамо као пешачки…

Нова 30.09.2024
: Председник Србије Александар Вучич најавио је вечерас да ће Стари савски мост бити "сачуван и померен неких два километра даље". „Ми ћемо сачувати овај (Стари савски) мост који је грађен у време нациста, па ћемо га пребацити… »
Завршени радови на хотелу Сент Риџис, озваничено отварање Куле Београд

Завршени радови на хотелу Сент Риџис, озваничено отварање Куле Београд

РТС 30.09.2024
На свечаности поводом завршетка радова на хотелу "Сент Риџис" и отварања Куле "Београд", присуствовали су, између осталих, председник Александар Вучић, генерални директор Сент Риџис Белгрејд хотела Марк де Рајтер и председник… »
Вучић: Опозиција се плаши мозга и главе једног човека

Вучић: Опозиција се плаши мозга и главе једног човека

Радио 021 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић је, говорећи о најављеној седници Скупштине Србије о литијуму, поручио опозицији да она одлучи да ли желе да он дође на ту седницу или не. "Плаше се једног човека, плаше се речи једног човека… »
Вучић о Милу Ђукановићу, Србији, Косову, опозицији и литијуму

Вучић о Милу Ђукановићу, Србији, Косову, опозицији и литијуму

Нови магазин 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас у Београду да он и бивши председник Црне Горе Мило Ђукановић имају "готово све различито у својим програмима, плановима и идејама", али да имају "једну заједничку опсесију -… »

РТВ 30.09.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас представницима опозиције да одлуче да ли желе, или не желе, да он дође у Народну скупштину да присустувује седници посвећеној ископавању литијума, оценивши притом… »
Вучић о МИлу Ђукановићу, Србији, Косову, опозицији и литијуму

Бета 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас у Београду да он и бивши председник Црне Горе Мило Ђукановић имају "готово све различито у својим програмима, плановима и идејама", али да имају "једну заједничку опсесију -… »
Вучић: Опозиција се плаши мозга и главе једног човека, Мило Ђукановић опседнут Србијом

Вучић: Опозиција се плаши мозга и главе једног човека, Мило Ђукановић опседнут Србијом

Н1 Инфо 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић је на конференцији за новинаре након церемоније поводом завршетка радова на Кули Београд коментарисао снимак на коме је Мило Ђукановић након локалних избора у Подгорици певао "јачи смо од… »
Вучић поручио опозицији: Нек одлуче да ли хоће да дођем у Скупштину или не

Вучић поручио опозицији: Нек одлуче да ли хоће да дођем у Скупштину или не

Еуроневс 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас представницима опозиције да одлуче да ли желе, или не желе, да он дође у Народну скупштину да присустувује седници посвећеној ископавању литијума, оценивши притом да се… »

Радио сто плус 30.09.2024
“И један и други смо опседнути Србијом он је мрзи, ја је волим, и немам никакав проблем с тим. Ја ћу наставити да волим своју земљу, он може да настави да је мрзи. Истовремено ћу поштовати Црну Гору и народ у њој, шта год он… »
Вучић: Нека опозиција одлучи да ли жели да дођем у Скупштину

Вучић: Нека опозиција одлучи да ли жели да дођем у Скупштину

РТС 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је представницима опозиције да одлуче да ли желе, или не желе, да он дође у Народну скупштину да присустувује седници посвећеној ископавању литијума, оценивши притом да се представници… »
Вучић: Обележавамо почетак рада Ст. Регис хотела и отварање Куле Београд

Вучић: Обележавамо почетак рада Ст. Регис хотела и отварање Куле Београд

Еуроневс 30.09.2024
Председник Александар Вучић изјавио је да се вечерас обележава почетак рада Сент Риџис хотела и отварање Куле Београд и најавио да ће за 15 дана то бити отворено и за све грађане. Вучић је, на свечаности поводом завршетка… »
Вучић и Мали у хотелу Ст. Регис у Кули Београд: Овде ће радити 200 људи, отварање за 15 дана

Вучић и Мали у хотелу Ст. Регис у Кули Београд: Овде ће радити 200 људи, отварање за 15 дана

Б92 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је свечаности поводом завршетка радова на хотелу Тхе Ст. Регис у Кули Београд у Београду на води. Свечаности су присуствовали и генерални директор Тхе Ст. Регис Белграде хотела Марк… »
Вучић: Мило Ђукановић и ја имамо исту опсесију – Србију

Вучић: Мило Ђукановић и ја имамо исту опсесију – Србију

Вести онлине 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да он и бивши председник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић имају исту опсесију – Србију, с тим што је он воли, а Ђукановић мрзи. Он је то рекао… »
Плаше се једног човека! Председник Вучић одговорио парламентарној опозицији: Зна се ко је победник и ко су губитници

Плаше се једног човека! Председник Вучић одговорио парламентарној опозицији: Зна се ко је победник и ко су губитници

Курир 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић каже да му је парламентарна опозиција рекла да га чека у Скупштини, а онда су рекли да може да дође на балкон. "Плаше се једног човека, плаше се речи једног човека, мозга и главе једног човека… »
Вучић жестоко одговорио опозицији: "Све би на свету дали да могу да ме сруше"

Вучић жестоко одговорио опозицији: "Све би на свету дали да могу да ме сруше"

Б92 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић одговорио је на питања о позивима опозиције да се појави у Народној скупштини када се говори о литијуму. "Чекамо те Вучићу да дођеш у скупштину. Ана каже па добро доћи ће, а они кажу може на… »
Велико признање за Србију, али и доказ да се Београд придружио светској класи Овако изгледа Тхе Ст. Регис Белграде: Једну…

Велико признање за Србију, али и доказ да се Београд придружио светској класи Овако изгледа Тхе Ст. Регис Белграде: Једну…

Курир 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је свечаности поводом завршетка радова на хотелу "Тхе Ст. Регис Белграде" у Кули Београд. Наиме, Тхе Ст. Регис Белграде јетек шести хотел реномираног њујоршког бренда у Европи, а… »
Вучић одговорио на провокације Мила Ђукановића: И један и други смо опседнути Србијом - ја је волим, а он мрзи

Вучић одговорио на провокације Мила Ђукановића: И један и други смо опседнути Србијом - ја је волим, а он мрзи

Б92 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности након отварања хотела Тхе Ст. Регис Белграде. Вучић је говорио о слављу бившег председника Црне Горе Мила Ђукановића уз песму "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије"… »
"И један и други смо опседнути Србијом, ја је волим, а он је мрзи" Вучић одговорио на провокације Мила Ђукановића

"И један и други смо опседнути Србијом, ја је волим, а он је мрзи" Вучић одговорио на провокације Мила Ђукановића

Курир 30.09.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да са бившим председником Црне Горе Милом Ђукановићем има једну заједничку опсесију - Србију, с тим да је он воли, а Ђукановић мрзи. Председник Вучић осврнуо се на снимак на… »
Вучић открио како је почело његово пријатељство са Бин заједом: Председник се присетио ове шеикове реченице - "рекао сам му…

Вучић открио како је почело његово пријатељство са Бин заједом: Председник се присетио ове шеикове реченице - "рекао сам му…

Курир 30.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић се на свечаности поводом завршетка радова на хотелу Тхе Ст. Регис Белграде у Кули Београд захвалио и шеику Мухамеду Бин Заједу Ал Нахјану и испричао да је њихово пријатељство почело… »
Председник Вучић на свечаности у хотелу "Тхе Ст. Регис Белграде": Осећам се посебно и поносно! Близу сам да испуним све своје…

Председник Вучић на свечаности у хотелу "Тхе Ст. Регис Белграде": Осећам се посебно и поносно! Близу сам да испуним све своје…

Курир 30.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је свечаности поводом завршетка радова на хотелу "Тхе Ст. Регис Белграде" у Кули Београд. После обраћања председника Вучића, присутни су кренули у обилазак луксузног… »
Вучић: Обележавамо почетак рада Сент Риџис хотела и отварање Куле Београд

Вучић: Обележавамо почетак рада Сент Риџис хотела и отварање Куле Београд

РТВ 30.09.2024
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић присуствује вечерас свечаности поводом завршетка радова на хотелу Тхе Ст. Регис у Кули Београд, заједно са председником компаније "Еагле Хиллс" Мохамедом Алабаром. Свечаности присуствује и… »

Вести дана »