Povezane vesti

Vučić: Milo Đukanović i ja imamo istu opsesiju – Srbiju, ja je volim, on je mrzi (video)

Vučić: Milo Đukanović i ja imamo istu opsesiju – Srbiju, ja je volim, on je mrzi (video)

Politika 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da on i bivši predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović imaju istu opsesiju – Srbiju, s tim što je on voli, a Đukanović mrzi. On je to rekao novinarima na… »
Vučić: Obeležavamo početak rada „Sent Ridžis” hotela i otvaranje Kule Beograd

Vučić: Obeležavamo početak rada „Sent Ridžis” hotela i otvaranje Kule Beograd

Politika 30.09.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se večeras obeležava početak rada „Sent Ridžis” hotela i otvaranje Kule Beograd i najavio da će za 15 dana to biti otvoreno i za sve građane. Vučić je, na svečanosti povodom završetka radova na… »
Vučić o opoziciji: Nek odluče da li hoće da dođem u Skupštinu ili ne

Politika 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras predstavnicima opozicije da odluče da li žele, ili ne žele, da on dođe u Narodnu skupštinu da prisustuvuje sednici posvećenoj iskopavanju litijuma, ocenivši pritom da se predstavnici… »
Alabar: Kula Beograd i hotel u njoj dokaz da je Srbija deo sveta i da ide u progres

Alabar: Kula Beograd i hotel u njoj dokaz da je Srbija deo sveta i da ide u progres

Politika 30.09.2024
Direktor kompanije "Eagle Hills" Muhamed Alabar rekao je večeras da je svet nestabilan i da se trenutno dešavaju strašne stvari, ali da neverovatan dizajn Kule Beograd i hotela "The Saint Regis Belgrade" u okviru nje, pokazuju sposobnost srpskog sveta… »
Vučić na svečanosti povodom završetka radova na hotelu „Sent Ridžis” u Kuli Beograd

Vučić na svečanosti povodom završetka radova na hotelu „Sent Ridžis” u Kuli Beograd

Politika 30.09.2024
Predsednik Aleksandar Vučić prisustvuje večeras svečanosti povodom završetka radova na hotelu St. Regis u Kuli Beograd, zajedno sa predsednikom kompanije "Eagle Hills" Mohamedom Alabarom. Svečanosti prisustvuje i generalni direktor St. Regis… »
Vučić na svečanosti povodom završetka radova na hotelu u Kuli Beograd: Osećam se posebno i ponosno

Vučić na svečanosti povodom završetka radova na hotelu u Kuli Beograd: Osećam se posebno i ponosno

Telegraf 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je večeras svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd, zajedno sa predsednikom kompanije "Eagle Hills" Mohamedom Alabarom. Svečanosti prisustvuje i generalni direktor… »
Vučić odgovorio Đukanoviću na provokacije: "i jedan i drugi smo opsednuti Srbijom, ja je volim, a on je mrzi"

Vučić odgovorio Đukanoviću na provokacije: "i jedan i drugi smo opsednuti Srbijom, ja je volim, a on je mrzi"

Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u ponedeljak uveče da on i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanovvić imaju jednu zajedničku opsesiju. Srbiju. Komentarišući snimak na kome Milo Đukanović peva: "Jači smo od Srbije"… »
Vučić: Stari savski most će biti prebačen na nekih dva kilometra dalje, a Stari železnički most uskoro otvaramo kao…

Vučić: Stari savski most će biti prebačen na nekih dva kilometra dalje, a Stari železnički most uskoro otvaramo kao…

Nova 30.09.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučič najavio je večeras da će Stari savski most biti "sačuvan i pomeren nekih dva kilometra dalje". „Mi ćemo sačuvati ovaj (Stari savski) most koji je građen u vreme nacista, pa ćemo ga prebaciti na nekih dva… »
Završeni radovi na hotelu Sent Ridžis, ozvaničeno otvaranje Kule Beograd

Završeni radovi na hotelu Sent Ridžis, ozvaničeno otvaranje Kule Beograd

RTS 30.09.2024
Na svečanosti povodom završetka radova na hotelu "Sent Ridžis" i otvaranja Kule "Beograd", prisustvovali su, između ostalih, predsednik Aleksandar Vučić, generalni direktor Sent Ridžis Belgrejd hotela Mark de Rajter i predsednik kompanije "Igl… »
Vučić: Opozicija se plaši mozga i glave jednog čoveka

Vučić: Opozicija se plaši mozga i glave jednog čoveka

Radio 021 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, govoreći o najavljenoj sednici Skupštine Srbije o litijumu, poručio opoziciji da ona odluči da li žele da on dođe na tu sednicu ili ne. "Plaše se jednog čoveka, plaše se reči jednog čoveka, mozga i glave… »
Vučić o Milu Đukanoviću, Srbiji, Kosovu, opoziciji i litijumu

Vučić o Milu Đukanoviću, Srbiji, Kosovu, opoziciji i litijumu

Novi magazin 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Beogradu da on i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović imaju "gotovo sve različito u svojim programima, planovima i idejama", ali da imaju "jednu zajedničku opsesiju - Srbiju". "I jedan i… »

RTV 30.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras predstavnicima opozicije da odluče da li žele, ili ne žele, da on dođe u Narodnu skupštinu da prisustuvuje sednici posvećenoj iskopavanju litijuma, ocenivši pritom da se… »
Vučić o MIlu Đukanoviću, Srbiji, Kosovu, opoziciji i litijumu

Beta 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Beogradu da on i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović imaju "gotovo sve različito u svojim programima, planovima i idejama", ali da imaju "jednu zajedničku opsesiju - Srbiju". "I jedan i… »
Vučić: Opozicija se plaši mozga i glave jednog čoveka, Milo Đukanović opsednut Srbijom

Vučić: Opozicija se plaši mozga i glave jednog čoveka, Milo Đukanović opsednut Srbijom

N1 Info 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare nakon ceremonije povodom završetka radova na Kuli Beograd komentarisao snimak na kome je Milo Đukanović nakon lokalnih izbora u Podgorici pevao "jači smo od Srbije” i rekao da on i… »
Vučić: Neka opozicija odluči da li želi da dođem u Skupštinu

Vučić: Neka opozicija odluči da li želi da dođem u Skupštinu

RTS 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je predstavnicima opozicije da odluče da li žele, ili ne žele, da on dođe u Narodnu skupštinu da prisustuvuje sednici posvećenoj iskopavanju litijuma, ocenivši pritom da se predstavnici opozicije… »

Radio sto plus 30.09.2024
“I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom on je mrzi, ja je volim, i nemam nikakav problem s tim. Ja ću nastaviti da volim svoju zemlju, on može da nastavi da je mrzi. Istovremeno ću poštovati Crnu Goru i narod u njoj, šta god on pevao, koliko god… »
Vučić poručio opoziciji: Nek odluče da li hoće da dođem u Skupštinu ili ne

Vučić poručio opoziciji: Nek odluče da li hoće da dođem u Skupštinu ili ne

Euronews 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras predstavnicima opozicije da odluče da li žele, ili ne žele, da on dođe u Narodnu skupštinu da prisustuvuje sednici posvećenoj iskopavanju litijuma, ocenivši pritom da se predstavnici… »
Vučić i Mali u hotelu St. Regis u Kuli Beograd: Ovde će raditi 200 ljudi, otvaranje za 15 dana

Vučić i Mali u hotelu St. Regis u Kuli Beograd: Ovde će raditi 200 ljudi, otvaranje za 15 dana

B92 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd u Beogradu na vodi. Svečanosti su prisustvovali i generalni direktor The St. Regis Belgrade hotela Mark de Rajter i… »
Vučić: Obeležavamo početak rada St. Regis hotela i otvaranje Kule Beograd

Vučić: Obeležavamo početak rada St. Regis hotela i otvaranje Kule Beograd

Euronews 30.09.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se večeras obeležava početak rada Sent Ridžis hotela i otvaranje Kule Beograd i najavio da će za 15 dana to biti otvoreno i za sve građane. Vučić je, na svečanosti povodom završetka radova na hotelu… »
Vučić: Milo Đukanović i ja imamo istu opsesiju – Srbiju

Vučić: Milo Đukanović i ja imamo istu opsesiju – Srbiju

Vesti online 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da on i bivši predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović imaju istu opsesiju – Srbiju, s tim što je on voli, a Đukanović mrzi. On je to rekao novinarima na… »
Predsednik Vučić na svečanosti u hotelu "The St. Regis Belgrade": Osećam se posebno i ponosno! Blizu sam da ispunim sve…

Predsednik Vučić na svečanosti u hotelu "The St. Regis Belgrade": Osećam se posebno i ponosno! Blizu sam da ispunim sve…

Kurir 30.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom završetka radova na hotelu "The St. Regis Belgrade" u Kuli Beograd. Posle obraćanja predsednika Vučića, prisutni su krenuli u obilazak luksuznog hotela. Vučić nije… »
Vučić otkrio kako je počelo njegovo prijateljstvo sa Bin zajedom: Predsednik se prisetio ove šeikove rečenice - "rekao sam…

Vučić otkrio kako je počelo njegovo prijateljstvo sa Bin zajedom: Predsednik se prisetio ove šeikove rečenice - "rekao sam…

Kurir 30.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić se na svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd zahvalio i šeiku Muhamedu Bin Zajedu Al Nahjanu i ispričao da je njihovo prijateljstvo počelo tako što mu je… »
"I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom, ja je volim, a on je mrzi" Vučić odgovorio na provokacije Mila Đukanovića

"I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom, ja je volim, a on je mrzi" Vučić odgovorio na provokacije Mila Đukanovića

Kurir 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da sa bivšim predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem ima jednu zajedničku opsesiju - Srbiju, s tim da je on voli, a Đukanović mrzi. Predsednik Vučić osvrnuo se na snimak na kome Milo… »
Vučić odgovorio na provokacije Mila Đukanovića: I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom - ja je volim, a on mrzi

Vučić odgovorio na provokacije Mila Đukanovića: I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom - ja je volim, a on mrzi

B92 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon otvaranja hotela The St. Regis Belgrade. Vučić je govorio o slavlju bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića uz pesmu "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". "I jedan i drugi… »
Veliko priznanje za Srbiju, ali i dokaz da se Beograd pridružio svetskoj klasi Ovako izgleda The St. Regis Belgrade: Jednu…

Veliko priznanje za Srbiju, ali i dokaz da se Beograd pridružio svetskoj klasi Ovako izgleda The St. Regis Belgrade: Jednu…

Kurir 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom završetka radova na hotelu "The St. Regis Belgrade" u Kuli Beograd. Naime, The St. Regis Belgrade jetek šesti hotel renomiranog njujorškog brenda u Evropi, a zvanično će za… »
Vučić žestoko odgovorio opoziciji: "Sve bi na svetu dali da mogu da me sruše"

Vučić žestoko odgovorio opoziciji: "Sve bi na svetu dali da mogu da me sruše"

B92 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanja o pozivima opozicije da se pojavi u Narodnoj skupštini kada se govori o litijumu. "Čekamo te Vučiću da dođeš u skupštinu. Ana kaže pa dobro doći će, a oni kažu može na balkan. Sve bi… »
Plaše se jednog čoveka! Predsednik Vučić odgovorio parlamentarnoj opoziciji: Zna se ko je pobednik i ko su gubitnici

Plaše se jednog čoveka! Predsednik Vučić odgovorio parlamentarnoj opoziciji: Zna se ko je pobednik i ko su gubitnici

Kurir 30.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da mu je parlamentarna opozicija rekla da ga čeka u Skupštini, a onda su rekli da može da dođe na balkon. "Plaše se jednog čoveka, plaše se reči jednog čoveka, mozga i glave jednog čoveka. Sve bi na… »
Vučić: Obeležavamo početak rada Sent Ridžis hotela i otvaranje Kule Beograd

Vučić: Obeležavamo početak rada Sent Ridžis hotela i otvaranje Kule Beograd

RTV 30.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić prisustvuje večeras svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd, zajedno sa predsednikom kompanije "Eagle Hills" Mohamedom Alabarom. Svečanosti prisustvuje i generalni direktor The… »

Vesti dana »