Повезане вести

Слободан Видојевић, паор из Бреснице пуштен из БИА: „Хвала свима на данашњој борби“

Слободан Видојевић, паор из Бреснице пуштен из БИА: „Хвала свима на данашњој борби“

Данас 01.10.2024
Слободан Видојевић, члан Удружења произвођача млека Шумадија и Поморавље пуштен је из БИА-е у Чачку. Након пуштања свима се захвалио „на данашњој борби“. Он за Данас каже да су службеници БИА-е јутрос дошли код њега кући без… »
БИА привела пољопривредника Слободана Видојевића из Бреснице, за данас био организован протест

БИА привела пољопривредника Слободана Видојевића из Бреснице, за данас био организован протест

Данас 01.10.2024
Припадници Безбедносно – информативне агенције привели су пољопривредника Слободана Видојевића из Бреснице код Чачка. Претходно је јутрос БИА упала у Видојевићеву кућу. Како каже његов колега Раде, након што се Видојевић… »
Пуштен пољопривредник из села Бресница код Чачка кога је БИА данас привела

Бета 01.10.2024
Пољопривредник из села Бресница код Чачка Слободан Видојевић, кога су службеници Безбедоносно-информативне агенције (БИА) данас привели због најављене блокаде Ибарске магистрале, пуштен је на слободу после неколико сати… »

Нови магазин 01.10.2024
Пољопривредник из села Бресница код Чачка Слободан Видојевић, кога су службеници Безбедоносно-информативне агенције (БИА) данас привели због најављене блокаде Ибарске магистрале, пуштен је на слободу после неколико сати… »
Пољопривредник Видојевић пуштен из БИА: Као у филму, у комби ме угурало неколико мушкараца

Пољопривредник Видојевић пуштен из БИА: Као у филму, у комби ме угурало неколико мушкараца

Радио 021 01.10.2024
Члан удружења произвођача млека Шумадије и Поморавља Слободан Видојевић изјавио је да га је група мушкараца, без обележја полиције и налога, насилно убацила у црни комби и одвезла на разговор. Он је одведен у просторије… »
Пољопривредници на удару БИА: Без налога насилно одвели пољопривредника из Чачка

Пољопривредници на удару БИА: Без налога насилно одвели пољопривредника из Чачка

Време 01.10.2024
Група мушкараца, без обележја полиције и налога, насилно је убацила у црни комби и одвезла на информативни разговор у просторије Безбедносно-информативне агенције (БИА) у Чачку члана удружења произвођача млека Шумадије и… »
Пољопривредник пуштен из БИА: „У комби ме угурало неколико мушкараца“

Пољопривредник пуштен из БИА: „У комби ме угурало неколико мушкараца“

Нова 01.10.2024
: Члан удружења произвођача млека Шумадије и Поморавља Слободан Видојевић изјавио је да га је група мушкараца, без обележја полиције и налога, насилно убацила у црни комби и одвезла на информативни разговор у просторије… »
Пољопривредник из Бреснице за Инсајдер: Због најављене блокаде у Бији су ме испитивали два сата

Пољопривредник из Бреснице за Инсајдер: Због најављене блокаде у Бији су ме испитивали два сата

Инсајдер 01.10.2024
Припадници Безбедносно - информативне агенције привели су пољопривредника Слободана Видојевића из Бреснице код Чачка како би, како тврди Видојевић за Инсајдер, спречили одржавање протеста који је био заказан за 10 часова… »
Пољопривредник Слободан Видојевић: Убацили су ме у црни комби и одвезли на информативни разговор у БИА

Пољопривредник Слободан Видојевић: Убацили су ме у црни комби и одвезли на информативни разговор у БИА

НИН 01.10.2024
Члан удружења произвођача млека Шумадије и Поморавља Слободан Видојевић изјавио је данас ФоНету да га је група мушкараца, без обележја полиције и налога, насилно убацила у црни комби и одвезла на информативни разговор у… »
Пољопривредник пуштен из БИА: Привођење као у филму, у комби ме угурало неколико мушкараца

Пољопривредник пуштен из БИА: Привођење као у филму, у комби ме угурало неколико мушкараца

Н1 Инфо 01.10.2024
Члан удружења произвођача млека Шумадије и Поморавља Слободан Видојевић изјавио је да га је група мушкараца, без обележја полиције и налога, насилно убацила у црни комби и одвезла на информативни разговор у просторије… »
БИА привела председника Удружења произвођача млека Шумадије, трактори крећу у блокаду Ибарске

БИА привела председника Удружења произвођача млека Шумадије, трактори крећу у блокаду Ибарске

Радио 021 01.10.2024
Пољопривредник Предраг Вељковић објавио је на Фејсбуку да су припадници БИА данас привели Слободана Видојевића, председника Удружења произвођача млека Шумадије и Поморавља. Привођењу је претходила посета имању и породичној… »
БИА привела пољопривредника код Чачка, трактори крећу у блокаду Ибарске магистрале

БИА привела пољопривредника код Чачка, трактори крећу у блокаду Ибарске магистрале

Н1 Инфо 01.10.2024
Пољопривредник Предраг Вељковић објавио је на Фејсбуку да су припадници БИА данас привели Слободана Видојевића, председника Удружења произвођача млека Шумадије и Поморавља. Привођењу је претходила посета имању и породичној… »
БИА ухапсила пољопривредника из Чачка због протеста: „То је класично киднаповање. Сав се тресао. Зар смо заслужили да нас…

БИА ухапсила пољопривредника из Чачка због протеста: „То је класично киднаповање. Сав се тресао. Зар смо заслужили да нас…

Нова 01.10.2024
: Припадници Безбедносно - информативне агенције привели су пољопривредника Слободана Видојевића из Бреснице код Чачка. Претходно је јутрос БИА упала у Видојевићеву кућу. Како каже његов колега Раде, након што се Видојевић… »

Вести дана »