Povezane vesti
Da li je ona najiskrenija osoba na estradi? Tanja Savić priznaje - "Uvek sam "nadrndana"" (foto)
Večernje novosti 01.10.2024
FOLK ZVEZDA Tanja Savić poznata je po svojoj neverovatnoj energiji i emotivnim baladama. Foto: Toxic U nedavnom intervjuu u emisiji "Zvezde Granda Specijal” sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem ponovo je oduševila publiku svoju iskrenošću… »
Tanja Savić priznaje: Uvek sam nadrndana!
Svet plus 01.10.2024
Pevačica Tanja Savić, poznata po svojoj neverovatnoj energiji i emotivnim baladama, u nedavnom intervjuu za “Zvezde Granda specijal” sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem ponovo je oduševila publiku svoju iskrenošću. Otvoreno je priznala da… »
“Jako sam nadrndana”: Tanja Savić novom izjavom ponovo postala tema društvenih mreža!
Vesti online 01.10.2024
Tanja Savić je poznata po tome da kaže ono što misli, pa zbog toga često njene izjave postanu viralne. Tako je i sada jedan klip krenuo da se deli društvenim mrežama, u kome pevačica priznaje kakva je ona u stvari, privatno, kada je niko ne vidi… »
Vesti dana »
Prvi snimci sa mesta zločina, u dvorištu kuće jeziv prizor: Sin testerom odsekao majci glavu u Novom Sadu, ćerka iz Šapca alarmirala policiju: "Moj brat maltretira našu majku!" (foto)
Blic pre 28 minutajoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 6 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih