Povezane vesti

Da li je ona najiskrenija osoba na estradi? Tanja Savić priznaje - "Uvek sam "nadrndana"" (foto)

Da li je ona najiskrenija osoba na estradi? Tanja Savić priznaje - "Uvek sam "nadrndana"" (foto)

Večernje novosti 01.10.2024
FOLK ZVEZDA Tanja Savić poznata je po svojoj neverovatnoj energiji i emotivnim baladama. Foto: Toxic U nedavnom intervjuu u emisiji "Zvezde Granda Specijal” sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem ponovo je oduševila publiku svoju iskrenošću… »
Tanja Savić priznaje: Uvek sam nadrndana!

Tanja Savić priznaje: Uvek sam nadrndana!

Svet plus 01.10.2024
Pevačica Tanja Savić, poznata po svojoj neverovatnoj energiji i emotivnim baladama, u nedavnom intervjuu za “Zvezde Granda specijal” sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem ponovo je oduševila publiku svoju iskrenošću. Otvoreno je priznala da… »
“Jako sam nadrndana”: Tanja Savić novom izjavom ponovo postala tema društvenih mreža!

“Jako sam nadrndana”: Tanja Savić novom izjavom ponovo postala tema društvenih mreža!

Vesti online 01.10.2024
Tanja Savić je poznata po tome da kaže ono što misli, pa zbog toga često njene izjave postanu viralne. Tako je i sada jedan klip krenuo da se deli društvenim mrežama, u kome pevačica priznaje kakva je ona u stvari, privatno, kada je niko ne vidi… »

Vesti dana »