Повезане вести
"Неће ме победити, то сам вам рекао још пре десет година" Вучић послао снажну поруку из Суботице: Сам ћу да одем! (видео)
Курир 03.10.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић огласио се вечерас из Суботице, где је посетио завршне радове на страничној згради брзе пруге, и послао снажну поруку. На питање новинара да опозиција наводи да ће га победити без… »
Мистериозна Вучићева добра вест о којој не може да говори: Да ли Србија коначно добија инвестициони рејтинг?
Н1 Инфо 03.10.2024
Председник Србије Александар Вучић данас се провозао до Суботице возом немачког Дојчебана који је тестирао нову деоницу брзе пруге од Новог Сада, након што је јутрос имао састанак са мисијом Међународног монетарног фонда… »
Ђилас: При регуларним условима ћу победити Вучића, баш као и 2012.
Н1 Инфо 03.10.2024
Лидер опозиционе Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас је вечерас оценио да би у регуларним изборним условима победио председника Србије Александра Вучића, те подсетио да је то већ урадио 2012. године. Вучић је раније данас… »
Ђилас о изборним условима и Вучићу: При регуларним условима ћу га победити, баш као и 2012.
Бета 03.10.2024
Лидер опозиционе Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас је вечерас оценио да би у регуларним изборним условима победио председника Србије Александра Вучића, те подсетио да је то већ урадио 2012. године. Вучић је раније данас… »
Ђилас одговорио Вучићу: Прегазио сам те као плитак поток те 2012.
Нова 03.10.2024
: Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас поручио је председнику Србије Александру Вучићу да га је "прегазио као плитак поток" и то како је навео једини пут када су били супарници на правим изборима 2012. године. „Једини… »
Ђилас о изборним условима и Вучићу: При регуларним условима ћу га победити, баш као и 2012.
Недељник 03.10.2024
НИН 03.10.2024
Вучић одговорио Ђиласу: Не могу да победе они који су најгори у овој земљи
НИН 03.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом изјаве Драгана Ђиласа да ће опозиција "победити Вучића без помоћи споља", да у Србији не могу да победе они који су најгори у земљи. Ђилас је изјавио раније у… »
Радио сто плус 03.10.2024
Вучић је раније данас у Суботици, на питање новинара о претходној изјави Ђиласа да ће га победити, одговорио новинарима да се то неће десити. “Неће ме победити, сам ћу да одем а надам се да неће моћи да победе оне који су… »
Ђилас: При регуларним условима ћу победити Вучића, 2012. прегазио сам га као плитак поток
Радио 021 03.10.2024
Лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас оценио је да би у регуларним изборним условима победио председника Србије Александра Вучића, те подсетио да је то већ урадио 2012. године. Вучић је раније данас, на питање… »
Нови магазин 03.10.2024
Лидер опозиционе Странке слободе и правде Драган Ђилас је вечерас оценио да би у регуларним изборним условима победио председника Србије Александра Вучића, те подсетио да је то већ урадио 2012. године. Вучић је раније данас у… »
Вучић саопштио: "Надамо се изванредним вестима за 48 сати у области финансија"
Телеграф 03.10.2024
Подсетимо, мисија ММФ-а борави у земљи до 15. октобра. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да се нада изванредним вестима за нашу земљу у наредних 48 сати, што би, како је рекао, био крешчендо нашег финансијског… »
"Бар је: 10:0 по том питању" Вучић о изјави Ђиласа да ће га опозиција победити без помоћи споља: Неће, сам ћу да одем
Блиц 03.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом изјаве лидера ССП Драгана Ђиласа да ће опозиција "победити Вучића без помоћи споља", да "у Србији не могу да победе они који су најгори у земљи". - Неће ме победити… »
Вучић одговорио Ђиласу: Неће ме победити, сам ћу да одем. Бар је 10:0 за мене
Нова 03.10.2024
: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом изјаве лидера ССП Драгана Ђиласа да ће опозиција "победити Вучића без помоћи споља", да у Србији не могу да победе они који су најгори у земљи. Ђилас је изјавио… »
Ђилас открио колико грађана подржава опозицију, а колико власт, и шта мисли о доктору Милићу
Данас 03.10.2024
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да ће председник Србије Александар Вучић бити побеђен без помоћи било кога „споља“ и додао да актуелна власт тренутно има око 47 одсто гласова и подршке бирача… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Еуроневс пре 1 сатјош 31 повезана
Судије и тужиоци протестовали због политичких притисака: Најављене измене закона виде као удар на самосталност правосуђа
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 23 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 2 сатајош 51 повезана