Povezane vesti
Nisam znala za meru: Nadežda Biljić se godinu dana lečila od alkoholizma, sve javno priznala
Večernje novosti 03.10.2024
NADEŽDA BILjIĆ otkrila je kada je shvatila da ima problem sa alkoholom. Foto: Dušan Jauković Kako je Nadežda Biljić objasnila jednom prilikom, od alkoholizma se lečila godinu dana. Foto: Dejan Milićević –Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport… »
Pevačica se godinu dana lečila od alkoholizma: Saznala dijagnozu i priznala: "Nisam imala meru, uvek bih prepila"
Blic 03.10.2024
Pevačica Nadežda Biljić otkrila je kada je shvatila da ima problem sa alkoholom. Kako je Nadežda Biljić objasnila jednom prilikom, od alkoholizma se lečila godinu dana. - Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih

Paravojni kamp kod Loznice: Rusi i Belorusi obučavali Moldavce i Rumune za moguće nerede
Radio 021 pre 2 satajoš 49 povezanih

"Obradoviću ističe ugovor, meni mandat": Ostoja otkrio šta se još čeka od pojačanja
Sportske.net pre 28 minutajoš 31 povezana

Vlada usvojila zakonske predloge u vezi sa legalizacijom, planiranjem i izgradnjom i katastrom
Beta pre 49 minutajoš 20 povezanih