Povezane vesti

Preokret! Novak Đoković skroz promenio plan, mnogima se neće svideti

Preokret! Novak Đoković skroz promenio plan, mnogima se neće svideti

Večernje novosti 04.10.2024
Novak Đoković nalazi se na listi učesnika za masters u Parizu koji je na programu od 26. oktobra do trećeg novembra. FOTO: Tanjug/AP Tokom cele sezone Novak Đoković govorio je o tome da mu mastersi više nisu prioritet, ali ih nije potpuno izbrisao… »
"Ja sam Novakov deda, Srbin nikad nisam bio": Dijana svom ocu iz Hrvatske nikad nije oprostila jedno

"Ja sam Novakov deda, Srbin nikad nisam bio": Dijana svom ocu iz Hrvatske nikad nije oprostila jedno

Mondo 04.10.2024
Novak Đoković sa majčine strane ima deda Zdenka koji je iz Vinkovaca, a koji je jedno vreme bio i u sukobu sa svojom kćerkom Dijanom. Srpski teniser Novak Đoković ne ide u penziju uprkos priželjkivanju mnogih kritičara, ali će igrati sve manje i… »
Potpuno neočekivan potez Novaka Đokovića: Promenio plan za kraj godine kao odgovor kritičarima?

Potpuno neočekivan potez Novaka Đokovića: Promenio plan za kraj godine kao odgovor kritičarima?

Mondo 04.10.2024
Novak Đoković se prijavio za master u Parizu, što nije bilo najavljeno. Srpski teniser Novak Đoković stavio je svima do znanja da mu je u ovoj fazi karijere najvažnije da igra za reprezentaciju Srbije i na grend slemovima, dok je istakao da mu… »
"To će biti Novakov kraj, videćete": Vilander opet opleo po Đokoviću, poslao ga u penziju

"To će biti Novakov kraj, videćete": Vilander opet opleo po Đokoviću, poslao ga u penziju

Mondo 04.10.2024
Mats Vilander kao u "stara dobra vremena" kritikuje Novaka Đokovića, kao da je zaboravio da posle toga srpski as igra najbolji tenis. Srpski teniser Novak Đoković učestvuje na mastersu u Šangaju i to bi mogao da bude njegov poslednji "pravi" turnir… »

Vesti dana »