Povezane vesti
Nova knjiga Miroslava Miškovića "Tajne zanata": Vodič za sve faze biznisa: od pokretanja i investiranja, preko razvoja…
Kurir 04.10.2024
Nakon prvenca "Ja, tajkun" Miroslav Mišković objaviće i drugu knjigu "Tajne zanata", koja stiže u knjižare 14. oktobra. Osnivač i vlasnik "Delta holdinga" će pred Sajam knjiga predstavi zbirku kratkih priča. U novom rukopisu Mišković iznosi pred publiku… »
Tajne ZANATA – nova knjiga Miroslava Miškovića u prodaji od 14. oktobra
Večernje novosti 04.10.2024
OSNIVAČ i vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković objavio je svoju drugu knjigu TAJNE ZANATA. Foto: Jakov Simović Od ponedeljka, 14. oktobra, u knjižarama Delfi, na sajtovima Delfi i Laguna i u drugim većim knjižarama. Eksluzivno potpisani primerci… »
Vesti dana »
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Odbornica niške Skupštine pozvala građane da zaštite firmu Jotel, kojoj se uklanjaju kablovi zbog navodnih dugovanja
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 4 satijoš 2 povezane