Povezane vesti
Draško Stanivuković slavi pobedu u Banjaluci: Narod je sve rekao
Večernje novosti 07.10.2024
REZULTATI i pobeda na izborima su iznad mojih očekivanja, rekao je novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Foto: Grad Banjaluka - Koliko neprespavanih noći je iza nas. Celog sebe sam dao Banjaluci, koja izrasta u evropski grad, i… »
(Video, foto) "ovo je božiji dar i narodna volja": Stanivukovića preplavile emocije, čestitao i protivkandidatima
Blic 06.10.2024
Želim da se svima zahvalim i da kažem Bogu dragom hvala, mom narodu i Banjalučanima, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, uz poruku da je ovo Božji dar i narodna volja. - U ovim uslovima, u kojima sam ja radio, ovo je iznad svih… »
Vesti dana »
Student Davud Delimeđac nakon protesta: Ostajemo na fakultetima i za Novu godinu i za Božić
Blic pre 9 satijoš 24 povezane
„Znate šta ćemo raditi u 11:52“: Posle najvećeg protesta ikada, studenti poručuju da su „tek počeli“
N1 Info pre 22 minutajoš 40 povezanih
Dramatični prizori na Tari! Sneg napravio haos, rendžeri izvlače zaglavljene turiste, ovaj deo puta neprohodan (video)
Kurir pre 10 minutajoš 39 povezanih
Oko 200.000 domova u BiH ostalo bez struje zbog snežnih padavina
Radio sto plus pre 4 satijoš 11 povezanih
Petković: Protivpravna odluka CIK-a Kosova o zabrani učešća Srpskoj listi na izborima
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih