Povezane vesti
Lalatović: Želim da sa Vojvodinom budemo drugi
Sportski žurnal 09.10.2024
Novi trener Novosađana danas zvanično predstavljen. Novi trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da želi da sa klubom iz Novog Sada osvoji drugo mesto u Super ligi Srbije. Lalatović je danas zvanično predstavljen kao novi trener kluba iz… »
Lalatović predstavljen u vojvodini: Moja velika želja je da na kraju sezone budemo drugi
Večernje novosti 09.10.2024
NOVI trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je ove srede da želi da sa klubom iz Novog Sada osvoji drugo mesto u Superligi Srbije. Foto: Fk Vojvodina Ovaj 46-godišnji stručnjak je zvanično predstavljen kao novi trener kluba sa severa… »
Vojvodina predstavila Lalatovića: "Želim drugo mesto u Superligi"
B92 09.10.2024
Novi trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da želi da sa klubom iz Novog Sada osvoji drugo mesto u Superligi Srbije. Lalatović je zvanično predstavljen kao novi trener kluba iz Novog Sada, a sa Vojvodinom je potpisao dvogodišnji… »
Lalatović: Moja najveća želja – titula sa Vojvodinom
Sport klub 09.10.2024
Nenad Lalatović promovisan je u novog trenera Vojvodine i istakao visoke ambicije. Ovo je treći mandat Lalatovića u Vojvodini. U prošlom doneo je trofej kupa, a ovog puta želi da osvoji prvenstvo. – Sigurno kada sam odlazio, odlazio sam kao… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 7 minutajoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 19 minutajoš 170 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Brod pun turista potonuo u području prepunom ajkula! Oglasili se Seničić i ambasada Srbije u Kairu o brodolomu kod Egipta: "Čekamo još informacija..."
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Izbori u Rumuniji: Kandidat krajnje desnice neočekivani pobednik u prvom krugu
NIN pre 37 minutajoš 26 povezanih