Povezane vesti
Lalatović: Želim da sa Vojvodinom budemo drugi
Sportski žurnal 09.10.2024
Novi trener Novosađana danas zvanično predstavljen. Novi trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da želi da sa klubom iz Novog Sada osvoji drugo mesto u Super ligi Srbije. Lalatović je danas zvanično predstavljen kao novi trener kluba iz Novog… »
Lalatović predstavljen u vojvodini: Moja velika želja je da na kraju sezone budemo drugi
Večernje novosti 09.10.2024
NOVI trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je ove srede da želi da sa klubom iz Novog Sada osvoji drugo mesto u Superligi Srbije. Foto: Fk Vojvodina Ovaj 46-godišnji stručnjak je zvanično predstavljen kao novi trener kluba sa severa naše… »
Lalatović: Moja najveća želja – titula sa Vojvodinom
Sport klub 09.10.2024
Nenad Lalatović promovisan je u novog trenera Vojvodine i istakao visoke ambicije. Ovo je treći mandat Lalatovića u Vojvodini. U prošlom doneo je trofej kupa, a ovog puta želi da osvoji prvenstvo. – Sigurno kada sam odlazio, odlazio sam kao trofejni… »
Vojvodina predstavila Lalatovića: "Želim drugo mesto u Superligi"
B92 09.10.2024
Novi trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da želi da sa klubom iz Novog Sada osvoji drugo mesto u Superligi Srbije. Lalatović je zvanično predstavljen kao novi trener kluba iz Novog Sada, a sa Vojvodinom je potpisao dvogodišnji ugovor… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 53 povezane

Ko je Nenad Tasić: Kadar SNS iz Bujanovca kog su roditelji najurili iz škole u Mirijevu
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

FOTO Protesti u Francuskoj: Vodeni top i suzavac, uhapšeno skoro 500 osoba
Radio 021 pre 13 minutajoš 34 povezane

Fon der Lajen u govoru zaobišla Srbiju: Evroposlanici insistiraju na promeni odnosa prema Vučićevom režimu
N1 Info pre 18 minutajoš 69 povezanih