Povezane vesti
Ne bih mogla da budem okidač ničije tuge: Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu - "Nisam ono što sam bila…
Večernje novosti 09.10.2024
JOVANA PAJIĆ uživa u uspehu pesme “Ludilo moje”, a u razgovoru za medije je otkrila koliko uspeva da drži kontrolu nad svim životnim situacijama, o svim aktuelnostima na javnoj sceni, ali i tome što je njen kolega Emir Aličković izjavio da je pomenuta… »
"Ne bih mogla da budem okidač ničije tuge" Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu: Nisam ono što sam bila…
Kurir 09.10.2024
Jovana Pajić uživa u uspehu pesme “Ludilo moje”, a u razgovoru za medije je otkrila koliko uspeva da drži kontrolu nad svim životnim situacijama, o svim aktuelnostima na javnoj sceni, ali i tome što je njen kolega Emir Aličković izjavio da je pomenuta… »
"Nisam ono što sam bila pre": Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu: "Nikada ne bih mogla da budem okidač…
Blic 09.10.2024
Pevačica Jovana Pajić uživa u uspehu pesme “Ludilo moje”, a u razgovoru za medije je otkrila koliko uspeva da drži kontrolu nad svim životnim situacijama, o svim aktuelnostima na javnoj sceni, ali i tome što je njen kolega Emir Aličković izjavio da je… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 28 povezanih

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 47 minutajoš 20 povezanih

Zrenjaninac pijan automobilom naleteo na dve biciklistinje, jedna preminula na licu mesta
N1 Info pre 32 minutajoš 19 povezanih

Rojters objavio detalje Putinove ponude za kraj rata: Neki zahtevi bi predstavljali ogromne izazove za Kijev
Euronews pre 42 minutajoš 48 povezanih