Povezane vesti

Ne bih mogla da budem okidač ničije tuge: Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu - "Nisam ono što sam…

Ne bih mogla da budem okidač ničije tuge: Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu - "Nisam ono što sam…

Večernje novosti 09.10.2024
JOVANA PAJIĆ uživa u uspehu pesme “Ludilo moje”, a u razgovoru za medije je otkrila koliko uspeva da drži kontrolu nad svim životnim situacijama, o svim aktuelnostima na javnoj sceni, ali i tome što je njen kolega Emir Aličković izjavio da je… »
"Ne bih mogla da budem okidač ničije tuge" Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu: Nisam ono što sam…

"Ne bih mogla da budem okidač ničije tuge" Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu: Nisam ono što sam…

Kurir 09.10.2024
Jovana Pajić uživa u uspehu pesme “Ludilo moje”, a u razgovoru za medije je otkrila koliko uspeva da drži kontrolu nad svim životnim situacijama, o svim aktuelnostima na javnoj sceni, ali i tome što je njen kolega Emir Aličković izjavio da je… »
"Nisam ono što sam bila pre": Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu: "Nikada ne bih mogla da budem…

"Nisam ono što sam bila pre": Jovana Pajić nakon razvoda progovorila o privatnom životu: "Nikada ne bih mogla da budem…

Blic 09.10.2024
Pevačica Jovana Pajić uživa u uspehu pesme “Ludilo moje”, a u razgovoru za medije je otkrila koliko uspeva da drži kontrolu nad svim životnim situacijama, o svim aktuelnostima na javnoj sceni, ali i tome što je njen kolega Emir Aličković… »

Vesti dana »