Povezane vesti

Kad i gde gledati Đokovićev polufinalni duel u Šangaju

Kad i gde gledati Đokovićev polufinalni duel u Šangaju

Sport klub 11.10.2024
Novak Đoković je neposredno po završetku četvrtfinalnog duela protiv Jakuba Menšika saznao kada će igrati meč polufinala protiv Tejlora Frica u Šangaju. Meč Đoković – Fric možete da pratite OVDE Duel između Srbina i Amerikanca neće početi… »
Novak Đoković se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju

Politika 11.10.2024
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, upravo je završio meč pobedom sa sjajnim Čehom Jakubom Menšikom u borbi za polufinale Mastersa u Šangaju. Prvi put u karijeri Novak je igrao protiv Čeha koji je pokazao fantastičan tenis u Kini ali… »
Sabalenka u polufinalu turnira u Vuhanu

Sabalenka u polufinalu turnira u Vuhanu

Politika 11.10.2024
Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se danas u polufinale turnira u Vuhanu, pošto je pobedila 27. teniserku sveta Poljakinju Magdalenu Frenh posle dva seta, 6:2, 6:2. Druga teniserka sveta pobedila je posle sat i 23 minuta i osmi put ove sezone… »
VIDEO Đoković podelio snimak sa Federerom: „Rado me je podsetio na moje godine“

VIDEO Đoković podelio snimak sa Federerom: „Rado me je podsetio na moje godine“

Nova 11.10.2024
: Novak Đoković i Rodžer Federer imali su kratak susret tokom Mastersa u Šangaju, ali su tom prilikom nasmejali mnoge ljubitelje tenisa. Dugo se Srbin i Švajcarac nisu sreli, a sada su imali priliku da na kratko popričaju, verovatno pod utiskom… »
Novak počistio rivala pa mu dao autogram: Smešne scene u Šangaju! (video)

Novak počistio rivala pa mu dao autogram: Smešne scene u Šangaju! (video)

Hot sport 11.10.2024
Nakon čistke od Novaka, dobio i autogram! Srpski teniser Novak Đoković igra sjajno u najvećem kineskom gradu, i u borbi za finale sastaće se sa svojom starom mušterijom, Tejlorom Fricem, koga je pobedio 9 puta u njihovih isto toliko mečeva. Na putu… »
Ovo može samo Novak - "počistio" ga u osmini finala, pa mu udelio autogram VIDEO

Ovo može samo Novak - "počistio" ga u osmini finala, pa mu udelio autogram VIDEO

B92 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković napravio je lep gest za rivala - italijanskog tenisera Flavija Kobolija. Đoković je na putu do polufinala turnira u Šangaju, savladao Italijana sa 2:0, u osmini finala takmičenja, a potom bio bolji i od Čeha Jakuba… »
Kineska teniserka Ćiven Ženg plasirala se u polufinale VTA turnira u Vuhanu

Kineska teniserka Ćiven Ženg plasirala se u polufinale VTA turnira u Vuhanu

Politika 11.10.2024
VUHAN – Kineska teniserka Ćiven Ženg plasirala se u polufinale VTA turnira u Vuhanu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila Jasmin Paolini rezultatom 6:2, 3:6, 6:3. Meč je trajao dva sata i 15 minuta. Ženg je sedma teniserka sveta, dok je Paolini… »
Još dva koraka do jubilarne titule: Evo kada Novak igra protiv Frica u polufinalu Šangaja!

Još dva koraka do jubilarne titule: Evo kada Novak igra protiv Frica u polufinalu Šangaja!

Hot sport 11.10.2024
Slična satnica kao i danas! Novak Đoković ostvario je još jednu pobedu na Mastersu u Šangaju, savladavši Jakuba Menšika rezultatom 2-1, čime je osigurao plasman u polufinale. U sledećem duelu, Đoković će se suočiti sa Tejlorom Fricom, boreći… »
Menšik posle meča sa Đokovićem: "Zadovoljstvo je deliti teren sa tobom, volino" FOTO

Menšik posle meča sa Đokovićem: "Zadovoljstvo je deliti teren sa tobom, volino" FOTO

B92 11.10.2024
Češki teniser Jakub Menšik se oglasio na društvenim mrežama posle duela sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem. Đoković je posle velike borbe savladao Menšika sa 2:1 u setovima i plasirao se u polufinale turnira u Šangaju, gde ga očekuje duel… »
Novak Đoković je neverovatan: Nestvarno - Srbin drži čudesan rekord

Novak Đoković je neverovatan: Nestvarno - Srbin drži čudesan rekord

Večernje novosti 11.10.2024
NOVAK Đoković plasirao se u polufinale Šangaja, a jedan neverovatan podatak pokazuje koliko srpski as voli da igra u Kini. FOTO: Tanjug/AP Nole je u četvrtfinalu pobedio Jakuba Menšika sa 6:7(4), 6:1, 6:4 i produžio je nestvara niz trijumfa. Naime… »
Kad i gde možete da gledate meč Novaka Đokovića u polufinalu mastersa u Šangaju?

Kad i gde možete da gledate meč Novaka Đokovića u polufinalu mastersa u Šangaju?

Danas 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković u polufinalu mastersa u Šangaju igra protiv Tejlora Frica, a ovaj meč je na programu u subotu 12. oktobra (oko 13 časova). Ovo će biti deseti duel ova dva tenisera, a u prethodnih devet Đoković je bio bolji od… »
Đoković: "Šta mislim o tome? Ništa, pa ja još igram!"

Đoković: "Šta mislim o tome? Ništa, pa ja još igram!"

B92 11.10.2024
Novak Đoković se prisetio ere "Četiri musketara" kada je upitan o odlasku Rafaela Nadala u penziju. Od "Velike četvorke" ostao je samo jedan – Novak Đoković. Prvo je Federer otišao u penziju, a sada su i Nadal i Mari u istoj godini. Nakon pobede… »
''Gde si, matori?'' Federer iznenadio Novaka u Šangaju!

''Gde si, matori?'' Federer iznenadio Novaka u Šangaju!

Sportske.net 11.10.2024
Masters u Šangaju ulazi u samu završnicu, a danas je naš Novak Đoković izborio plasman u polufinale, pobedom nad Čehom Jakubom Menšikom sa 2:1 u setovima. Posle ovog duela, dok je Đoković išao ka svlačionici, pred njega je izbio - Rodžer… »
Đoković u polufinalu mastersa u Šangaju

Đoković u polufinalu mastersa u Šangaju

Novi magazin 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u polufinale mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 65. igrača sveta Čeha Jakuba Menšika posle tri seta, 6:7, 6:1, 6:4. Četvrti teniser sveta pobedio je posle dva sata i 19 minuta. Teniseri su u prvom… »
Đoković je ''još u šoku'' zbog Nadala

Đoković je ''još u šoku'' zbog Nadala

Sportske.net 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle pobede nad 65. igračem sveta Čehom Jakubom Menšikom (6:7, 6:1, 6:4) i plasmana u polufinale mastersa u Šangaju da je bila "apsolutno velika borba" i da je bilo neizvesno do kraja. "Apsolutno velika… »
Hej, matori!: Legendarni Švajcarac se našalio sa Novakom! (video)

Hej, matori!: Legendarni Švajcarac se našalio sa Novakom! (video)

Hot sport 11.10.2024
Pred izlazak na teren, Đoković sreo dugogodišnjeg rivala! Srpski teniser, Novak Đoković se plasirao u polufinale masters turnira u Šangaju pobedivši tinejdžera Jakuba Menšika nakon preokreta rezultatom 2:1. Posle svog meča, u hodniku teniskog… »
Ćiven Ženg u polufinalu Vuhana, ide na sunarodnicu

Ćiven Ženg u polufinalu Vuhana, ide na sunarodnicu

Sportski žurnal 11.10.2024
U drugom polufinalu sastaće se Beloruskinja Arina Sabalenka i Amerikanka Koko Gof. Kineska teniserka Ćiven Ženg plasirala se u polufinale turnira u Vuhanu, u četvrtfinalu je pobedila Jasmin Paolini 6:2, 3:6, 6:3. Meč je trajao dva sata i 15 minuta… »
"Gde si matori!" Kakav susret u Šangaju, Novak Đoković naleteo na Rodžera Federera (video)

"Gde si matori!" Kakav susret u Šangaju, Novak Đoković naleteo na Rodžera Federera (video)

NOVAK Đoković se plasirao u polufinale turnira u Šangaju pošto je pobedio Jakuba Menšika sa 6:7(4), 6:1, 6:4. Ipak, Srbin je posle meča imao susret sa nekada velikim rivalom. Foto: Printskrin/X/@TennisTV Dok je prolazio hodnik naleteo je na Rodžera… »
Đoković: Nadal je inspiracija milionima dece širom sveta, mora da bude ponosan

Politika 11.10.2024
ŠANGAJ – Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas u Šangaju da je Rafael Nadal inspiracija milionima dece širom sveta i da mora da bude ponosan na sebe i sve što je ostvario u karijeri. „Stavio sam post na Instagram i svaka reč koju sam… »
VIDEO Federer izgrlio Đokovića kao brata, neočekivana scena u Šangaju: „Gde si, starče“

VIDEO Federer izgrlio Đokovića kao brata, neočekivana scena u Šangaju: „Gde si, starče“

Nova 11.10.2024
: Najbolji srpski teniser Novak Đoković završio je posao u četvrtfinalu mastersa u Šangaju pobedom i sreo poznato lice. Toliko puta je samo na terenu viđao Rodžera Federera, sa kojim se ovog puta sreo samo u prolazu, a delili su teren 50 puta… »
Đoković polufinalni meč mastersa u Šangaju igra u subotu od 13 sati

Đoković polufinalni meč mastersa u Šangaju igra u subotu od 13 sati

Politika 11.10.2024
ŠANGAJ – Srpski teniser Novak Đoković igraće polufinalni meč mastersa u Šangaju protiv Amerikanca Tejlora Frica u subotu posle 13 časova, saopštili su danas organizatori turnira. Đoković se ranije danas plasirao u polufinale pobedom nad Čehom… »
Emotivni Đoković još jednom o Nadalu: Deo mene je otišao sa Rafom i Rodžerom

Emotivni Đoković još jednom o Nadalu: Deo mene je otišao sa Rafom i Rodžerom

Danas 11.10.2024
Namučio je Jakub Menšik Novaka Đokovića u četvrtfinalu mastersa u Šangaju, ali je srpski teniser uspeo da se plasira među četvoricu najboljih na prestižnom turniru. – Bilo je do kraja neizvesno. U prvom setu nisam pronašao servis, ali sam… »

Vesti online 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas u Šangaju da je Rafael Nadal inspiracija milionima dece širom sveta i da mora da bude ponosan na sebe i sve što je ostvario u karijeri. – Stavio sam post na Instagram i svaka reč koju sam napisao je iz… »
Poznato kada Đoković igra polufinale mastersa u Šangaju

Poznato kada Đoković igra polufinale mastersa u Šangaju

Vesti online 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković igraće polufinalni meč mastersa u Šangaju protiv Amerikanca Tejlora Frica u subotu posle 13 časova, saopštili su danas organizatori turnira. Đoković se ranije danas plasirao u polufinale pobedom nad Čehom Jakubom… »
Novakov matine za finale Šangaja

Novakov matine za finale Šangaja

U prvom polufinalu igraće Italijan Janik Siner i Čeh Tomaš Mahač, koji će na teren od 10.30. Srpski teniser Novak Đoković igraće polufinalni meč mastersa u Šangaju protiv Amerikanca Tejlora Frica, finaliste US opena, u subotu posle 13 časova… »
Đoković o Nadalu: Svaka reč koju sam napisao je iz srca

Đoković o Nadalu: Svaka reč koju sam napisao je iz srca

Novak je posle preokreta u četvrtfinalu pobedio Čeha Jakuba Menšika. Novak Đoković rekao je da je Rafael Nadal inspiracija milionima dece širom sveta i da mora da bude ponosan na sebe i sve što je ostvario u karijeri. - Stavio sam post na Instagram… »

Politika 11.10.2024
ŠANGAJ – Srpski teniser Novak Đoković preokretom se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju pošto je pobedio Čeha Jakuba Menšika rezultatom 2:1 (6:7(4:7), 6:1, 6:3) za dva sata i 20 minuta. U prvom setu, kod rezultata 3:3 Đoković nije… »
Federer Đokoviću: "Hej, starče!" VIDEO

Federer Đokoviću: "Hej, starče!" VIDEO

B92 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković susreo se sa nekadašnjim rivalom Rodžerom Federerom u Šangaju. Đoković se plasirao u polufinale turnira u Šangaju, pošto je savladao češkog tenisera Jakuba Menšika sa 2:1 u setovima, u četvrtfinalu. Njemu će u… »
Srdačan susret Đokovića i Federera: Hej stari!

Srdačan susret Đokovića i Federera: Hej stari!

Sport klub 11.10.2024
Ušlo se u samu završnicu mastersa u Šangaju. Novak je izborio plasman u polufinale. A po završetku susreta sa Menšikom imao je zanimljiv susret. Unutar kompleksa sačekao ga je nekada ljuti rival Rodžer Federer. Kao što se može videti susret je… »
Evo kada Novak Đoković igra u subotu: Određen termin polufinala Šangaja

Evo kada Novak Đoković igra u subotu: Određen termin polufinala Šangaja

Mondo 11.10.2024
Novak Đoković boriće se za finale Mastersa u Šangaju protiv Amerikanca Tejlora Frica i određen je termin tog meča. Novak Đoković igraće u subotu protiv Tejlora Frica posle 13 časova. Biće to duel polufinala Mastersa i pobednik će u finalu… »
Đoković u subotu opet na terenu: Poznato kad Novak igra polufinale Šangaja

Đoković u subotu opet na terenu: Poznato kad Novak igra polufinale Šangaja

NOVAK Đoković je uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Šangaju i igraće protiv Tejlora Frica. Poznato je i kad će se njih dvojica naći na terenu. FOTO: Tanjug/AP Srbin i Amerikanac igraće drugi meč koji neće početi pre 13 časova. U prvom… »
Ko je Novakov rival? Prozivao ga da lažira povredu, radovao se što ne igra

Ko je Novakov rival? Prozivao ga da lažira povredu, radovao se što ne igra

Nova 11.10.2024
: Novak Đoković, najbolji srpski teniser, plasirao se polufinale Šangaja, tamo ga čeka Tejlor Fric, a ovo je sve što treba da znate o njemu. Đoković je pobedio Jakuba Menšika u četvrtfinalu mastersa u Šangaju i zakazao okršaj sa Fricom. Protiv… »
Preokret za polufinale mastersa: Đoković se mučio, ali proradio i slomio otpor Menšika u Šangaju (VIDEO)

Preokret za polufinale mastersa: Đoković se mučio, ali proradio i slomio otpor Menšika u Šangaju (VIDEO)

Danas 11.10.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju pobedom nad Čehom Jakubom Menšikom 2:1, po setovima 6:7(4), 6:1, 6:4. Menšik je dobio prvi set i pored činjenice da je imao brejk minusa. Đoković je propustio… »
Đoković ide prema "stotki" - Mladi Menšik još "zelen" za Srbina!

Đoković ide prema "stotki" - Mladi Menšik još "zelen" za Srbina!

Sportske.net 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinalu mastersa u Šangaju. On je u meču četvrtfinala posle preokreta savladao Čeha Jakuba Menšika sa 2:1, po setovima (4)6:7, 6:1, 6:4. Meč je trajao dva sata i 20 minuta igre. Pokazao je 19-godišnji… »
Đoković u polufinalu šangaja: Tinejdžer mučio Novaka, ali ipak Srbin preovladao! (video)

Đoković u polufinalu šangaja: Tinejdžer mučio Novaka, ali ipak Srbin preovladao! (video)

Hot sport 11.10.2024
Jako dobar meč tinejdžera i veterana! Novak Đoković savladao je českog tinejdžera Jakuba Menšika nakon velike borbe rezultatom 2:1 u setovima. Tačan rezultat meča je iznosio 6:7, 6:1, 6:4 za srpskog tenisera nakon gotovo dva i po sata igre. Već… »
Novak pred publikom pričao o nadalu: Deo mene je otišao sa njim!

Novak pred publikom pričao o nadalu: Deo mene je otišao sa njim!

Hot sport 11.10.2024
Jako dobar meč tinejdžera i veterana! Novak Đoković savladao je českog tinejdžera Jakuba Menšika nakon velike borbe rezultatom 2:1 u setovima. Tačan rezultat meča je iznosio 6:7, 6:1, 6:4 za srpskog tenisera nakon gotovo dva i po sata igre. Nakon… »
Novak se mučio, pa „okrenuo“ Čeha za polufinale Šangaja

Novak se mučio, pa „okrenuo“ Čeha za polufinale Šangaja

Vesti online 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković preokretom se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju pošto je pobedio Čeha Jakuba Menšika rezultatom 2:1 (6:7(4:7), 6:1, 6:3) za dva sata i 20 minuta. U prvom setu, kod rezultata 3:3 Đoković nije iskoristio dve brejk… »
Novak Đoković u polufinalu mastersa u Šangaju (video)

Novak Đoković u polufinalu mastersa u Šangaju (video)

Srbin pobedio Čeha Jakuba Menšika sa 2:1. Srpski as Novak Đoković nakon preokreta plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju, pošto je pobedio Čeha Jakuba Menšika sa 2:1 (6:7(4:7), 6:1, 6:3) za dva sata i 20 minuta. U prvom setu, kod rezultata… »
Fric potencijalni rival Đokoviću u polufinalu mastersa u Šangaju

Fric potencijalni rival Đokoviću u polufinalu mastersa u Šangaju

Politika 11.10.2024
Američki teniser Tejlor Fric potencijalni je rival Novaku Đokoviću u polufinalu mastersa u Šangaju pošto je u četvrtfinalu savladao Belgijanca Davida Gofana rezultatom 2:0 (6:3, 6:4) za sat i 23 minuta. U prvom setu Fric je napravio dva, a pretrpeo… »
Đoković posle preokreta u polufinalu Šangaja

Đoković posle preokreta u polufinalu Šangaja

Sport klub 11.10.2024
Novak Đoković je u polufinalu Šangaja. Srbin je posle preokreta savladao 19 – godišnjeg Čeha Jakuba Menšika 6:7 (4:7), 6:1, 6:4. Za mesto u finalu igraće u subotu od 13 časova protiv Tejlora Frica uz direktan prenos na Sport klubu 1. Prvi set je… »
Vuhan: Arina Sabalenka u polufinalu

Vuhan: Arina Sabalenka u polufinalu

Ona će u polufinalu igrati protiv četvrte teniserke sveta Amerikanke Koko Gof. Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se danas u polufinale turnira u Vuhanu, pošto je pobedila 27. teniserku sveta Poljakinju Magdalenu Frenh posle dva seta, 6:2… »
Đoković slavio protiv Menšika i plasirao se u polufinale Šangaja

Đoković slavio protiv Menšika i plasirao se u polufinale Šangaja

Euronews 11.10.2024
U četvrtfinalu Mastersa u Šangaju, Novak Đoković pobedio je mladog Čeha Jakuba Menišikaa sa 2:1 ( 6:7, 6:1, 6:4) , iako je izgubio prvi set u taj-brejku. Rival u polufinalu biće mu Tejlor Fric Đoković je izgubio prvi set posle taj-brejka 7:6 (4)… »
Poznato kada će Novak na teren

Poznato kada će Novak na teren

B92 11.10.2024
Novak Đoković se plasirao u polufiunale Mastersa u Šangaju, a poznato je i kada će u subotu na teren. Novaka čeka jubilarni, deseti meč sa Amerikancem koji ga do sada nijednom nije pobedio. Organizatori su odredili da prvo polufinale između Janika… »
Novak o Rafi: Šok je, deo mene otišao s njima

Novak o Rafi: Šok je, deo mene otišao s njima

Sport klub 11.10.2024
Posle pobede nad Jakubom Menšikom 6:7 (4-7), 6:1, 6:4, Novak Đoković je rekao da je ostao smiren posle gubitka prvog seta, a u izjavi na terenu osvrnuo se i na povlačenje Rafaela Nadala. “Apsolutno velika borba, bilo je neizvesno do kraja. Imao sam… »
Nikad emotivniji Đoković o penziji Nadala: "Šok - deo mene je otišao sa njim" VIDEO

Nikad emotivniji Đoković o penziji Nadala: "Šok - deo mene je otišao sa njim" VIDEO

B92 11.10.2024
Novak Đoković je nastavio sa pobedama na Mastersu u Šangaju. Četvrti reket sveta je imao dosta posla, ali je na kraju savladao 19-godišnjeg Čeha Jakuba Menšika, 6:7 (4), 6:1, 6:4. Novak se na terenu zadržao 140 minuta, a po završetku susreta… »
Poznato kada Đoković igra za finale Šangaja!

Poznato kada Đoković igra za finale Šangaja!

Sportske.net 11.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković danas je izborio plasman u polufinale mastersa u Šangaju. On je posle posle preokreta sa 2:1 u setovima savladao mladog Čeha Jakuba Menšika, a već sutra ga čeka borba za plasman u veliko finale i šansu da osvoji… »
Dženg izborila kinesko polufinale

Dženg izborila kinesko polufinale

B92 11.10.2024
Olimpijska šampionka Ćinven Dženg plasirala se u drugo masters polufinale u karijeri. Ona je posle 135 minuta igre na turniru u Vuhanu pobedila finalistkinju Rolan Garosa i Vimbldona, Italijanku Jasmin Paolini, 6:2, 3:6, 6:3. Duel sedme i šeste… »
Đoković emotivno o Nadalu: Šok je, veliki deo mene je otišao sa njim (video)

Đoković emotivno o Nadalu: Šok je, veliki deo mene je otišao sa njim (video)

NOVAK Đoković se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju, a Srbin je nakon meča govorio o Rafaelu Nadalu koji je u četvrtak objavio da je okončao karijeru. FOTO: Tanjug/AP Emotivan je bio Nole tokom izlaganja o velikom rivalu. On je još jednom… »
Fric: Služi me servis, srećan sam zbog polufinala u Šangaju VIDEO

Fric: Služi me servis, srećan sam zbog polufinala u Šangaju VIDEO

B92 11.10.2024
Tejlor Fric je postao drugi američki teniser koji se plasirao u polufinale turnira u Šangaju. Amerikanac je bio bolji od iskusnog Belgijanca Davida Gofana, 6:3, 6:4. Njemu će ovo biti peto polufinale na turnirima Serije ATP 1.000, a posle meča je… »
Protutnjala kao brzi voz: Sabalenka "počistila" protivnicu za polufinale Vuhana

Protutnjala kao brzi voz: Sabalenka "počistila" protivnicu za polufinale Vuhana

Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u polufinale VTA turnira u Vuhanu, pošto je pobedila Magdalenu Freč s rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2. Foto: Profimedia Arini Sabalenki su bila potrebna dva tesna seta da prođe Katerinu Sinjakovu u… »
Vuhan: Sabalenka ispalila 42 vinera, sledi novi sudar sa Gof

Vuhan: Sabalenka ispalila 42 vinera, sledi novi sudar sa Gof

Sport klub 11.10.2024
Amerikanka Koko Gof plasirala se u polufinale WTA turnira Vuhan Open, pošto je ubedljivo savladala u dva seta Poljakinju Magdu Linetu 6:0, 6:4 za 84 minuta. U prvom setu sve je išlo lako i brzo, Gof je stigla do 4:0, a onda i bez izgubljenog gema došla… »
Sabalenka punim gasom do polufinala VIDEO

Sabalenka punim gasom do polufinala VIDEO

B92 11.10.2024
Arina Sabalenka nastavlja sa odličnim partijama. Beloruskinja se plasirala u polufinale turnira u Vuhanu pošto je posle 84 minuta igre pobedila 27. igračicu sveta, Poljakinju Magdalenu Freh, 6:2, 6:2. Sabalenka je od letos u zastrašujućoj formi. Ovo… »
"Osvojio je ono što je najviše želeo": Federer u Šangaju, da li će gledati Novakov meč? (video)

"Osvojio je ono što je najviše želeo": Federer u Šangaju, da li će gledati Novakov meč? (video)

Legendarni Švajcarac je dočekan sjajno u Kini, na turniru na kom igra i naš Novak Đoković, a u razgovoru je istakao da je Novak zaista imao vrlo tešku godinu... Foto: Profimedia - Osećate da se menjaju "čuvari", znate - Serena Vilijams, Endi Mari… »
Ako pobedi Menšika: Novak Đoković u polufinalu ide na tenisera koji u Šangaju do sada nije izgubio set

Ako pobedi Menšika: Novak Đoković u polufinalu ide na tenisera koji u Šangaju do sada nije izgubio set

Danas 11.10.2024
Američki teniser Tejlor Fric se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju. Sedmi igrač sa ATP liste je bio bolji od Davida Gofana iz Belgije rezultatom 6:3, 6.4. Fric je bez mnogo muke stigao do novog trijumfa u Kini. Priveo je meč kraju pošto je… »
Redovna mušterija Novakov eventualni naredni rival: Finalista US Opena lako sa veteranom za polufinale Šangaja! (video)

Redovna mušterija Novakov eventualni naredni rival: Finalista US Opena lako sa veteranom za polufinale Šangaja! (video)

Hot sport 11.10.2024
Odlična forma Amerikanca! Tejlor Fric je nastavio sjajne partije u drugom delu sezone, pa je tako uspeo da se plasira u polufinale Mastersa u Šangaju, jer je bio bolji od rivala u dva seta. Taylor Fritz 😲👏🏻 #RolexShanghaiMasters… »
Fric u polufinalu mastersa u Šangaju

Fric u polufinalu mastersa u Šangaju

Amerikanac će se za finale boriti protiv boljeg iz duela srpskog tenisera Novaka Đokovića i Čeha Jakuba Menšika. Američki teniser Tejlor Fric plasirao se danas u polufinale mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 66. igrača sveta Belgijanca Davida… »
Koko Gof u polufinalu turnira u Vuhanu

Koko Gof u polufinalu turnira u Vuhanu

Četvrta teniserka sveta pobedila je posle sat i 24 minuta i zabeležila deveti uzastopni trijumf u Kini. Američka teniserka Koko Gof plasirala se danas u polufinale turnira u Vuhanu, pošto je pobedila 45. teniserku sveta Poljakinju Magdu Linet posle… »
Gof lagano do polufinala u Vuhanu

Gof lagano do polufinala u Vuhanu

B92 11.10.2024
Koko Gof se plasirala u polufinale turnira teniserki u Vuhanu. Bivša šampionka US Opena je posle 84 minuta igre lako došla do pobede protiv Magde Linet iz Poljske, 6:0, 6:4. U prvih pet gemova u meču videli smo brejk prilike za obe igračice, ali je… »

Vesti dana »