Povezane vesti
Dodik "ponosan na rezultat izbora": Poručio da je SNSD dominantna politička partija u Republici Srpskoj
Kurir 13.10.2024
Protekli izbori pokazali su da je SNSD dominantna politička partija u Srpskoj i ponosan sam na rezultat koji smo ostvarili - naveo je predsednik Srpske Milorad Dodik. RTRS prenosi da je Dodik na društvenim mrežama istakao da je podrška koju su dobili na… »
Dodik: Ponosan sam na rezultat izbora
Večernje novosti 13.10.2024
PROTEKLI izbori pokazali su da je SNSD dominantna politička partija u Srpskoj i ponosan sam na rezultat koji smo ostvarili - naveo je predsednik Srpske Milorad Dodik. Foto: V. Tripić Dodik je na društvenim mrežama istakao da je podrška koju su dobili na… »
Vesti dana »

Očekujte hitna upozorenja! Nevreme stiže u Srbiju, RHMZ popalio meteoalarme: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 16 minutajoš 27 povezanih

(Video) Haos na prelazima u Srbiji i regionu! Vozila mile u kilometarskim kolonama, kolaps na Evzoniju: Pik turističke sezone, evo gde je najkritičnije
Blic pre 46 minutajoš 11 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji", prisustvuje Vučić
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih