Povezane vesti
Petoro učesnika kažnjeno! Produkcija uočila kršenje pravila u Beloj kući, udarila po džepu ove elitare
Alo 13.10.2024
Više im neće pasti na um da greše. Učesnici su prekršili jedno od osnovnih pravila, iako im je više puta ukazano da će zbog svog ponašanja snositi posledice. Učesnicima "Elite 8" jasno su predočena pravila tik pred ulazak, koja su voditelji pročitali… »
Takmičari Elite opet žestoko kažnjeni: Oglušili se o jedno bitno pravilo, a to produkcija ne toleriše
Telegraf 13.10.2024
Preporučujemo. Takmičarima rijalitija Elita pročitana su pravila pred ulazak na imanje u Šimanovcima. Iako su im stavari za sankcionisanje jasno predočena, neki od učesnika se ne libe da ih krše, zbog čega i snose sankcije. Često učesnici umeju da se… »
Vesti dana »
DANAS SUNCE I DO 25 STEPENI, A VEĆ NOĆAS STIŽE PROMENA: Hladni front donosi kišu i zahlađenje
Glas juga pre 1 satjoš 21 povezana
Petar Petković o Vučićevom nastupu u UN: Odlučno branio srpske državne i nacionalne interese
Danas pre 21 minutajoš 17 povezanih
Lavrov zatresao UN: Kaže da je Rusija spremna za mir: "Nema pauze u vojnoj operaciji da bi započeli pregovore"
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 16 minutajoš 13 povezanih