Povezane vesti
Jeziva scena u ZAGREBU: Čovek se iživljavao nad psom, dizao ga rukama i bacao
Večernje novosti 14.10.2024
U ZAGREBU se čovek iživljavao nad psom, a u jednom trenutku je nesrećnu životinju dizao rukama i bacao. Foto J. Kerbler - Prišao nam je spomenuti čovek i rukama krenuo da nasrće na psa, dizao ga je rukama i bacao ga, na što smo mi rekle da ćemo zvati… »
Iživljavanje nad psom u Zagrebu: "Nasrnuo je i na nas tri, šta mu onda tek radi kod kuće?"
Telegraf 14.10.2024
Preporučujemo. - Prišao nam je spomenuti čovek i rukama krenuo da nasrće na psa, dizao ga je rukama i bacao ga, na što smo mi rekle da ćemo zvati policiju, a onda je nasrnuo i na nas - počinje dramatična ispovest incidenta koji se juče odigrao u… »
Vesti dana »

"Tužila me je Milica" Terzu šokirala informacija koju je saznao nakon napuštanja "Elite": Nećemo da budemo Kulići!
Kurir pre 14 minutajoš 27 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 4 satijoš 5 povezanih

Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk
Alo pre 3 satajoš 4 povezane