Povezane vesti
Jeziva scena u ZAGREBU: Čovek se iživljavao nad psom, dizao ga rukama i bacao
Večernje novosti 14.10.2024
U ZAGREBU se čovek iživljavao nad psom, a u jednom trenutku je nesrećnu životinju dizao rukama i bacao. Foto J. Kerbler - Prišao nam je spomenuti čovek i rukama krenuo da nasrće na psa, dizao ga je rukama i bacao ga, na što smo mi rekle da ćemo… »
Iživljavanje nad psom u Zagrebu: "Nasrnuo je i na nas tri, šta mu onda tek radi kod kuće?"
Telegraf 14.10.2024
Preporučujemo. - Prišao nam je spomenuti čovek i rukama krenuo da nasrće na psa, dizao ga je rukama i bacao ga, na što smo mi rekle da ćemo zvati policiju, a onda je nasrnuo i na nas - počinje dramatična ispovest incidenta koji se juče odigrao u… »
Vesti dana »
U naredbi tužilaštva stoji šta je srušilo nadstrešnicu na Železničkoj u Novom Sadu
N1 Info pre 25 minutajoš 65 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 5 satijoš 33 povezane
U Srbiji uhapšeno osmoro članova Balkanskog kartela, krijumčarili kokain iz Južne Amerike u Evropu
NIN pre 43 minutajoš 28 povezanih
Ubijena beba trebalo da ide na DNK test: Poznanici majke osumnjičene za ubistvo deteta otkrili nove detalje: "Ima još jedno dete i za njega su radili utvrđivanje očinstva"
Blic pre 55 minutajoš 26 povezanih
"Ja te reči ne koristim, šta znači moramo?": Milojević otkrio ko može da bude najbolji igrač Crvene zvezde!
Mondo pre 20 minutajoš 24 povezane