Повезане вести

Жељко Обрадовић: Екипа је играла изванредно

Жељко Обрадовић: Екипа је играла изванредно

Политика 16.10.2024
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас да је презадовољан како је екипа одиграла утакмицу против Бајерна из Минхена. Кошаркаши Партизана победили су вечерас Бајерн резултатом 86:78, црно-бели су тако… »
Маринковић: Срећом, играли смо код куће

Маринковић: Срећом, играли смо код куће

Спортски журнал 16.10.2024
Вођством од старта утакмице црно-бели послали убедљиву поруку остатку евролигашке дружине, сјајна атмосфера против Бајерна у Арени обишла свет. Вања Маринковић, капитен Партизана и у победи којом су црно-бели „пробили лед” у… »
Френк Ниликина иде стопама сународника, лесора: Француз открио која му је омиљена навијачка песма! (фото)

Френк Ниликина иде стопама сународника, лесора: Француз открио која му је омиљена навијачка песма! (фото)

Хот спорт 16.10.2024
„Имате навијаче који вас бодре свих 40 минута, а то немате свуда на свету. Ово је за нас кућа!“ Кошаркаши Партизана уписали су прву победу у Евролиги ове сезоне, савладавши Бајерн из Минхена на свом терену резултатом 86:78. Један… »
Вања Маринковић одоговорио на питање: Ко је нови вођа навијача Ниликина или Тајрик?

Вања Маринковић одоговорио на питање: Ко је нови вођа навијача Ниликина или Тајрик?

Хот спорт 16.10.2024
„Изгубили смо последњу четвртину, али с обзиром на то да смо играли код куће, то се није толико осетило!“ Кошаркаши Партизана остварили су значајну прву евролигашку победу против Бајерна резултатом 86:78. Након завршетка… »
Партизан дочекао меч у “Арени” и против Бајерна остварио прву победу у Евролиги

Партизан дочекао меч у “Арени” и против Бајерна остварио прву победу у Евролиги

Данас 16.10.2024
Кошаркаши Партизана остварили су прву победу у овосезонској Евролиги јер су у 3. колу на свом терену победили Бајерн резултатом 86:78. Иако су током првог полувремена, захваљујући сјајној одбрани и невероватном шуту за три поена… »
Неочекивани резултати у Евролиги? Жељко: ''Не знам за кога, мене ништа не може да изненади''

Неочекивани резултати у Евролиги? Жељко: ''Не знам за кога, мене ништа не може да изненади''

Спортске.нет 16.10.2024
После краће изјаве одмах по завршетку меча са Бајерном и победе од 86:78, тренер Партизана Жељко Обрадовић се затим појавио и на прес конференцији. Прво питање за њега било је како објашњава ''много слабије'' друго полувреме… »
Жељко Обрадовић после утакмице са Бајерном: Није било драме, контролисали смо утакмицу

Жељко Обрадовић после утакмице са Бајерном: Није било драме, контролисали смо утакмицу

Данас 15.10.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је одмах после утакмице 3. кола Евролиге у којој је његов тим победио Бајерн 86:78, да су црно-бели контролисали утакмицу и кад је противник у финишу меча смањио заостатак на шест поена… »

Вести дана »