Повезане вести

Припадници ЕУФОР-а пописивали присутне уочи рочишта Додику и Лукићу

Припадници ЕУФОР-а пописивали присутне уочи рочишта Додику и Лукићу

Политика 16.10.2024
САРАЈЕВО - Припадници Еуфора данас су уочи рочишта председнику Републике Српске Милораду Додику били испред Суда БиХ у Сарајеву, као и у згради ове правосудне институције, док је преводилац Еуфора Елма Дураковић пописивала… »
Додик: Одбио сам понуду да би процес против мене и Лукића био обустављен

Додик: Одбио сам понуду да би процес против мене и Лукића био обустављен

РТС 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да му је за ослобађајућу пресуду, у поступку који се против њега води у Суду БиХ, понуђено да прихвати разне ствари о централизацији БиХ, што је одбио. Додик је нагласио да је… »
Додик након рочишта: Понуђене су ми разне ствари у замену за ослобађајућу пресуду

Додик након рочишта: Понуђене су ми разне ствари у замену за ослобађајућу пресуду

Еуроневс 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас на конференцији за медије у Источном Сарајеву да је процес против њега и в.д. директора Службеног гласника Милоша Лукића политички мотивисан и да су му понуђене разне… »
Нуђене му нагодбе за ослобађајућу пресуду: Детаљи наставка суђења Милораду Додику у Суду БиХ

Нуђене му нагодбе за ослобађајућу пресуду: Детаљи наставка суђења Милораду Додику у Суду БиХ

Вечерње новости 16.10.2024
ПРЕДСЕДНИК Српске Милорад Додик рекао је да је процес против њега и в. д. директора "Службеног гласника" Милоша Лукића у Суду БиХ политички мотивисан и да су му понуђене разне ствари у замену за ослобађајућу пресуду. Додик… »
Настављено суђење Додику и Лукићу: Председник Републике Српске одбио да устане пред судијом!

Настављено суђење Додику и Лукићу: Председник Републике Српске одбио да устане пред судијом!

Курир 16.10.2024
У Суду БиХ данас је настављено суђење председнику Републике Српске (РС) Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника РС Милошу Лукићу, због неизвршавања одлука високог представника у БиХ. На почетку… »
Бубић: Одбрана није равноправна у Суду БиХ

Бубић: Одбрана није равноправна у Суду БиХ

Политика 16.10.2024
ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Адвокат одбране председника Републике Српске пред Судом БиХ Горан Бубић рекао да је на данашњем рочишту указано да пред овом институцијом нису равноправни одбрана и Тужилаштво, те да се потврдило да је реч о… »
Петронијевић: Судија Узуновић запретила адвокату Нобилу и мени

Петронијевић: Судија Узуновић запретила адвокату Нобилу и мени

Политика 16.10.2024
ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Адвокат саветник у тиму одбране председника Републике Српске Горан Петронијевић изјавио је данас да је судија Суда БиХ Сена Узуновић запретила њему и хрватском колеги Анту Нобилу да се не смеју обраћати… »
Додик: Нудили су ми централизацију БиХ у замену за ослобађајуц́у пресуду - одбио сам!

Додик: Нудили су ми централизацију БиХ у замену за ослобађајуц́у пресуду - одбио сам!

Спутник 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је процес који се у Суду БиХ води против њега и в.д. директора Службеног гласника Милоша Лукиц́а политички мотивисан и да су му понуђене разне ствари у замену за… »
Додик: Нудили су ми да пристанем на централизацију БиХ у замену за ослобађајућу пресуду, одбио сам!

Додик: Нудили су ми да пристанем на централизацију БиХ у замену за ослобађајућу пресуду, одбио сам!

Курир 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик поновио је данас у Источном Сарајеву да је политички мотивисан процес који Судом БиХ води против њега због неизвршавања одлука високог представника у БиХ, додавши да су му нуђене разне… »
Додик: Нудили су ми да пристанем на централизацију БиХ у замену за ослобађајућу пресуду, одбио сам

Додик: Нудили су ми да пристанем на централизацију БиХ у замену за ослобађајућу пресуду, одбио сам

Нови магазин 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик поновио је данас у Источном Сарајеву да је политички мотивисан процес који Судом БиХ води против њега због неизвршавања одлука високог представника у БиХ, додавши да су му нуђене разне… »
Цвијановићева: Апсурдни процес против Додика и Лукића

Цвијановићева: Апсурдни процес против Додика и Лукића

Политика 16.10.2024
САРАЈЕВО – Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да је суђење председнику Српске Милораду Додику и в.д. директору "Службеног гласника" Милошу Лукићу апсурдни процес против оних који су свој посао радили у… »
Настављено суђење Додику: Судија констатовала да оптужени не поштује суд

Настављено суђење Додику: Судија констатовала да оптужени не поштује суд

Н1 Инфо 16.10.2024
У Суду БиХ данас је настављено суђење председнику Републике Српске (РС) Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника РС Милошу Лукићу, због неизвршавања одлука високог представника у БиХ. На почетку… »
Додик није хтео да устане док је суткиња улазила у судницу

Додик није хтео да устане док је суткиња улазила у судницу

Данас 16.10.2024
"Алија Изетбеговић је непресуђени ратни злочинац": Додик дигао глас, говорио и о Караџићу и Младићу!

"Алија Изетбеговић је непресуђени ратни злочинац": Додик дигао глас, говорио и о Караџићу и Младићу!

Курир 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је некадашњи бошњачки лидер у БиХ Алија Изетбеговић "непресуђени ратни злочинац" и да његову политичку заоставштину следе сви политички представници Бошњака у БиХ, не… »
“Непресуђени ратни злочинац, Карла дел Понте рекла да га је смрт спречила да изађе на суд“: Додик о Алији Изетбеговићу

“Непресуђени ратни злочинац, Карла дел Понте рекла да га је смрт спречила да изађе на суд“: Додик о Алији Изетбеговићу

Данас 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је некадашњи бошњачки лидер у БиХ Алија Изетбеговић „непресуђени ратни злочинац“ и да његову политичку заоставштину следе сви политички представници Бошњака у БиХ, не… »
Додик: Алија Изетбеговић је 'непресуђени ратни злочинац', а хоће да га сматрамо миротворцем

Додик: Алија Изетбеговић је 'непресуђени ратни злочинац', а хоће да га сматрамо миротворцем

Нови магазин 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је некадашњи бошњачки лидер у БиХ Алија Изетбеговић "непресуђени ратни злочинац" и да његову политичку заоставштину следе сви политички представници Бошњака у БиХ, не… »
Цвијановић: Апсурдни процес против Додика и Лукића, свој посао радили у складу са уставом и законима

Цвијановић: Апсурдни процес против Додика и Лукића, свој посао радили у складу са уставом и законима

Еуроневс 16.10.2024
Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да је суђење председнику Републике Српске Милораду Додику и в.д. директору "Службеног гласника" Милошу Лукићу апсурдни процес против оних који су свој посао радили у… »
Настављено суђење Милораду Додику и Милошу Лукићу

Настављено суђење Милораду Додику и Милошу Лукићу

Слободна Европа 16.10.2024
У Суду Босне и Херцеговине 16. октобра је настављено суђење предсједнику босанскохерцеговачког ентитета Република Српска (РС) Милораду Додику и вршиоцу дужности директора "Службеног гласника РС" Милошу Лукићу, због… »
Почело окупљање Срба у Сарајеву: Додикове присталице пред Судом БиХ уочи рочишта председнику РС (видео)

Почело окупљање Срба у Сарајеву: Додикове присталице пред Судом БиХ уочи рочишта председнику РС (видео)

Курир 16.10.2024
Пред Судом БиХ почело је окупљање грађана и носиоца јавних функција у Српској и на нивоу БиХ пред данашње рочиште председнику Републике Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника Српске Милошу… »
Завршено још једно рочиште против Додика и Лукића

Завршено још једно рочиште против Додика и Лукића

Еуроневс 16.10.2024
У Суду БиХ завршено је рочиште председнику Републике Српске Милораду Додику и в.д. директора Службеног гласника Милошу Лукићу на којем је изведено 36 материјалних доказа другооптуженог. Одбрана другооптуженог Лукића је изнела… »
Додик: Алија Изетбеговић је непресуђени ратни злочинац; Смрт је спречила да му се суди

Додик: Алија Изетбеговић је непресуђени ратни злочинац; Смрт је спречила да му се суди

РТВ 16.10.2024
САРАЈЕВО - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да би политичко Сарајево историју писало по својим мерилима да је Алија Изетбеговић био миротоворац, а цело српско руководство злочинци. Додик је то поручио… »
Изетбеговића је смрт спречила да изађе на суд, желе да своје ратне злочинце прогласе херојима

Изетбеговића је смрт спречила да изађе на суд, желе да своје ратне злочинце прогласе херојима

Политика 16.10.2024
Српски народ не може и неће да живи са онима који промовишу политику зла коју је ширио Изетбеговић. Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да би политичко Сарајево историју писало по својим мерилима да је… »
Додик: Изетбеговић је непресуђени ратни злочинац

Додик: Изетбеговић је непресуђени ратни злочинац

Вести онлине 16.10.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је некадашњи бошњачки лидер у БиХ Алија Изетбеговић “непресуђени ратни злочинац” и да његов аманет следе сви политички представници Бошњака у БиХ, односно не прихватају… »
Правник Милан Тегелтија: Суђење Додику је политички пројекат а циљ уклањање с политичке сцене

Правник Милан Тегелтија: Суђење Додику је политички пројекат а циљ уклањање с политичке сцене

Политика 16.10.2024
БАЊАЛУКА – У Суду БиХ данас би требало да буде настављено суђење председнику Републике Српске Милораду Додику и в.д. директору Службеног гласника Милошу Лукићу, због непоштовања одлука Кристијана Шмита. Правник Милан… »
Тегелтија: Суђење Додику је политички пројекат; Циљ уклањање с политичке сцене

Тегелтија: Суђење Додику је политички пројекат; Циљ уклањање с политичке сцене

РТВ 16.10.2024
БАЊАЛУКА - У Суду БиХ данас би требало да буде настављено суђење председнику Републике Српске Милораду Додику и в.д. директору Службеног гласника Милошу Лукићу, због непоштовања одлука Кристијана Шмита, а правник Милан… »

Вести дана »