Povezane vesti

Medvedev ne igra u Beču zbog povrede ramena

Medvedev ne igra u Beču zbog povrede ramena

Sportski žurnal 17.10.2024
- Imam mnogo lepih uspomena iz Beča i sa ovog turnira, zato mi je žao što neću igrati ove godine, ali sledeće ću se sigurno vratiti - napisao je Rus na Tviteru. Ruski teniser Danil Medvedev povukao se sa turnira u Beču zbog povrede ramena… »
Medvedev povređen, otkazao Beč

Medvedev povređen, otkazao Beč

Sportske.net 17.10.2024
Peti teniser sveta Danil Medvedev povukao se sa ATP turnira iz 500 u Beču zbog povrede ramena, saopštili su organizatori. I sam Medvedev se oglasio povodom otkazivanja nastupa u glavnom gradu Austrije. "Imam mnogo lepih uspomena iz Beča i sa ovog… »
Medvedev se zbog povrede povukao sa turnira u Beču

Medvedev se zbog povrede povukao sa turnira u Beču

B92 17.10.2024
Ruski teniser Danil Medvedev povukao se sa turnira u Beču zbog povrede ramena, saopštili su organizatori turnira iz serije 500. Povodom otkazivanja oglasio se i sam igrač. "Imam mnogo lepih uspomena iz Beča i sa ovog turnira, zato mi je žao što… »
"Žao mi je, ali..." Danil Medvedev se oglasio povodom povlačenja

"Žao mi je, ali..." Danil Medvedev se oglasio povodom povlačenja

Večernje novosti 17.10.2024
Ruski teniser Danil Medvedev povukao se sa turnira u Beču zbog povrede ramena, saopštili su danas organizatori turnira iz serije 500. Tanjug/AP --- Ako vas zanima tenis, i to ne samo šta u njemu radi Novak Đoković ali svakako i on, pratite vesti o… »
Srpska senzacija: Miomir Kecmanović preko favorita do četvrtfinala ATP turnira u Stokholmu! Sad sledi - osveta

Srpska senzacija: Miomir Kecmanović preko favorita do četvrtfinala ATP turnira u Stokholmu! Sad sledi - osveta

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Stokholmu, pošto je danas u osmini finala pobedio Čileanca Nikolasa Harija sa 6:4, 4:6, 7:6(2). FOTO: Tanjug/AP --- Ako vas zanima tenis, i to ne samo šta u njemu radi Novak… »
Olmo započeo s treninzima

Olmo započeo s treninzima

Sportski žurnal 17.10.2024
Vezni igrač Barselone biće u konkurenciji za meč sa Seviljom. Fudbaler Barselone i španski reprezentativac Dani Olmo priključio se danas treninzima, posle pauze uzrokovane povredom u meču petog kola La lige s Đironom (4:1). Španski mediji navode… »
Loše vesti za zvezdu: Dani Olmo se priključio treninzima Barselone

Loše vesti za zvezdu: Dani Olmo se priključio treninzima Barselone

Fudbaler Barselone i španski reprezentativac Dani Olmo priključio se treninzima katalonskog kluba. Foto: Profimedia Dani Olmo se povredio 15. septembra na meču petog kola La lige protiv Đirone (4:1). Španski mediji navode da će fudbaler Barselone… »

Vesti dana »