Povezane vesti
Ako hoćete da provedete dan kod Miloša bojanića u vili moraćete da izdvojite mesečnu platu! Komšije ga skroz ocinkarile: "On…
Kurir 18.10.2024
Folk pevač Miloš Bojanić vlasnik je brojnih nekretnina, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, a njegova vila u Sremskoj Kamenici izgleda kao pravi dvorac. Miloš Bojanić kuću izdaje, a kolege su rekle kako je stipsa zato što im ne da popust. - Otkrio sam… »
Folker ovaj dvorac izdaje za 700 evra po danu: Kolege kažu da je stipsa jer ne daje popust: "Za pevače je cena još većam imaju…
Blic 18.10.2024
Folk pevač Miloš Bojanić vlasnik je brojnih nekretnina, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, a njegova vila u Sremskoj Kamenici izgleda kao pravi dvorac. Miloš Bojanić kuću izdaje, a kolege su rekle kako je stipsa zato što im ne da popust. - Otkrio sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 52 minutajoš 1 povezana