Povezane vesti
Mi nemamo recept za srećan brak: Branka Pujić o odnosu sa Draganom Gagijem Jovanovićem, iznela nepoznate detalje - "Poštujemo…
Večernje novosti 19.10.2024
GLUMAČKI par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović imaju jedan najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča počela je početkom devedesetih godina. Foto: V. Danilov Oni su svoju ljubav krunisali brakom 1992. godine nakon saznanja… »
"Mi nemamo recept za srećan brak": Branka Pujić o odnosu sa Gagijem Jovanovićem, iznela nepoznate detalje: "Poštujemo se"
Blic 19.10.2024
Glumački par Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić imaju jedan najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča počela je početkom devedesetih godina. Oni su svoju ljubav krunisali brakom 1992. godine nakon saznanja da će se… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 23 minutajoš 32 povezane
Džons: Moramo da naučimo da završavamo utakmice; Vašington: Imali smo mnogo sreće na kraju
Sportski žurnal pre 53 minutajoš 48 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 4 satijoš 43 povezane
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih