Повезане вести
Трамп: Си Ђинпинг зна да сам луд
НИН 20.10.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да се Кина неће усудити да га провоцира ако победи на изборима, јер председник Си Ђинпинг зна да је он "луд". У разговору са уредништвом Волстрит џорнала, Трамп је рекао да… »
"То се неће десити, Си Ђинпинг зна колико сам луд, а Путину сам рекао: Владимире...": Трамп о Тајвану и Кини и руској инвазији…
Блиц 20.10.2024
Републикански председнички кандидат САД Доналд Трамп изјавио је да ће Кини увести додатне царине уколико одлучи да "уђе на Тајван". - Рекао бих: ако одете на Тајван, жао ми је што ово радим, али платићете порез, од 150 до 200… »
Трамп: Си Ђинпинг зна да сам луд, неће се усудити да ме провоцира
Данас 20.10.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да се Кина неће усудити да га провоцира ако победи на изборима, јер председник Си Ђинпинг зна да је он „луд“. У разговору са уредништвом Волстрит џорнала, Трамп је рекао да… »
Вести дана »
Канцеларија за КиМ: „У Косову Пољу обијена кућа Ристића, нов инцидент у режији Албанаца“ (фото)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Саобраћајна несрећа на магистралном путу Нови Пазар–Рашка: Три особе страдале, четири повређене (фото)
Еуроневс пре 2 сатајош 5 повезаних
САД: Стејт департмент најавио резолуцију у СБ УН о одбрани слободе пловидбе у Ормузу
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане