Povezane vesti
Grigor Dimitrov otvorio dušu: „Imao sam ozbiljne trenutke anksioznosti, napade panike, čak i tokom teniskog meča“
Hot sport 20.10.2024
„Ali na kraju dana, svi smo mi ljudi“ Bugarski teniser Grigor Dimitrov igra ove nedelje finale turnira u Stokholmu protiv Tomija Pola. Na konferenciji za novinare uoči ovog meča, Dimitrov je otvoreno govorio o različitim temama, uključujući i depresiju s… »
Da li je i Đoković pomogao? Dimitrov iskren: "Tri puta sam hteo da napustim tenis, ali..."
Večernje novosti 20.10.2024
Bugarski teniser Grigor Dimitrov govorio je uoči finala turnira u Stokholmu o mentalnom zdravlju, kao i o tome da je hteo tri puta da napusti tenis, ali je dodao da su mu potom pomogli prijatelji sa kojima je razgovarao. Tanjug/AP Dimitrov će u finalu… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Kraljevo: Ispred SNS-a kamenice, šmrkovi, petarde… (VIDEO)
Glas Šumadije pre 30 minutajoš 19 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 5 satijoš 48 povezanih

Đorđe David žestoko o kolegama koji odlaze iz Zvezda Granda: "Deluje mi da je razlog lova, a kad..."
Telegraf pre 55 minutajoš 20 povezanih

Folksvagen povukao modele "golf" i "golf variant" sa tržišta Srbije
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane