Povezane vesti
Uradila sam najprostiju stvar i uspela da smršam: Viki Miljković dijete nisu pomogle
Story 22.10.2024
Viki Miljković smršala i za izgled dobija samo komplimente. Pevačica je muku mučila sa kilogramima, a posebno onda kada je prestala da puši. Ipak, zahvaljući korigovanoj ishrani Viki Miljković uspela je da za kratko vreme liniju dovede do… »
Viki dovela liniju do savršenstva: Otkrila kako se rešila viška kilograma
Večernje novosti 22.10.2024
VIOLETA VIKI MILjKOVIĆ uspela je da se reši poroka, konzumiranja cigareta, ali nakon što je batalila cigarete pevačica se ugojila. Foto: Printskrin Jutjub/Viki Miljkovic Njoj je trebalo neko vreme da povrati idealnu kilažu, a nedavno je i govorila o… »
Cecina kuma je bomba u bikiniju: Viki otkrila kako se rešila kilograma, s mužem praktikuje jednu stvar
Mondo 22.10.2024
Viki Miljković objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i savršenom linijom sve raspametila. Kuma Svetlane Cece Ražnatović i jedna od naših najpopularnijih pevačica, Viki Miljković uspela je da se reši poroka, tačnije cigareta, a kako to… »
Viki dovela liniju do savršenstva pa otkrila kako se rešila viška kilograma: S Tašketom obavezno praktikuje jednu stvar i…
Kurir 22.10.2024
Viki MIljković uspela je da se reši poroka, konzumiranja cigareta, ali nakon što je batalila cigarete pevačica se ugojila. Njoj je trebalo neko vreme da povrati idealnu kilažu, a nedavno je i govorila o tome. - Taške i ja redovno postimo… »
Viki Miljković smršala: Pevačica otkrila i kako: Dva meseca iz ishrane izbaci ove namirnice i dovede liniju do savršenstva
Blic 22.10.2024
Viki Miljković naklon što se oslobodila cigareta, bila je bitku sa kilogramima. Viki je ipak, uspela za kratko vreme da dovede svoju liniju do savršenstva, a iskustvo je podelila sa medijima. - Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana