Povezane vesti

Isključenje struje u više beogradskih opština: Proverite da li je vaša ulica na spisku

Isključenje struje u više beogradskih opština: Proverite da li je vaša ulica na spisku

Blic pre 30 dana
Zbog planiranih radova na elektro mreži na teritoriji Beograda koje izvodi Elektrodistribucija Srbije pojedine beogradske opštine biće tokom dana bez struje. Kada su u pitanju planirana isključenja struje ona su počela već u pola devet na području… »
Danas bez struje i sam centar Beograda: Radovi u ukupno 10 opština

Danas bez struje i sam centar Beograda: Radovi u ukupno 10 opština

Večernje novosti pre 30 dana
EDB Beograd za danas je planirala radove u delovima 10 opština, zbog čega će ulice sa spiska ostati bez struje. Foto AP Prenosimo spisak u potpunosti: 8.30 - 10.00 DEČANSKA: 14, 8.30 - 11.00 DOBRINjSKA: 5-7A, KNEZA MILOŠA: 14-16A, KRALjICE NATALIJE… »
Pripremite se na vreme Danas ovi delovi Beograda bez struje

Pripremite se na vreme Danas ovi delovi Beograda bez struje

Alo pre 30 dana
Danas će zbog planiranih radova EDB Beograd, delovi deset opština u prestonici ostati bez struje. Kao i obično, prekid u snabdevanju električnom energijom trajaće u različitim terminima, u zavosnosti od opštine. Donosimo kompletan spisak područja… »
Danas bez struje i sam centar Beograda: A radovi u ukupno 10 opština, pogledajte spisak

Danas bez struje i sam centar Beograda: A radovi u ukupno 10 opština, pogledajte spisak

Kurir pre 30 dana
BEOGRAD - EDB Beograd za danas je planirala radove u delovima 10 opština zbog čega će ulice sa spiska ostati bez struje. Stari grad 08:30 - 10:00 DEČANSKA: 14, 08:30 - 11:00 DOBRINjSKA: 5-7A, KNEZA MILOŠA: 14-16A, KRALjICE NATALIJE: 43-45, Vračar… »
Planirana isključenja struje u Beogradu i okolini: Evo koje ulice danas ostaje bez električne energije

Planirana isključenja struje u Beogradu i okolini: Evo koje ulice danas ostaje bez električne energije

Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Zbog planiranih radova, "Elektrodistribucija Srbije", objavila je planirana isključenja struje u Beogradu za današnji dan. U periodu od 8:30 do 10:00 časova, u Starom gradu će bez struje biti ulica Dečanska (14). U vremenu od 8:30 do… »

Vesti dana »