Povezane vesti
Nisam više deo njih: Zorana Mićanović bez dlake na jeziku progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života (foto)
Večernje novosti 23.10.2024
ZORANA MIĆANOVIĆ prokomentarisala je brojne aktuelnosti. Foto: Novosti Na konferenciji za medije povodom koncerta "Kafanske večeri" u dvorani "Spens" u Novom Sadu, pa je tom prilikom, prokomentarisala brojne aktuelnosti, međutim, najpre je otkrila da… »
Zorana Mićanović najavila tužbu grandu: Nisu me ispoštovali, a ja sam se trudila... Raspalila i po koleginicama: Ona se nije…
Kurir 23.10.2024
Zorana Mićanović danas je bila deo konferencije povodom koncerta u Novom Sadu u Spensu pod nazivom "Kafansko veče" gde će i ona nastupiti. Pevačica je bila u društvu s kojih kolega s kojima će nastupati 2.11 u Spensu, a našla je vremena i da razgovara s… »
Pevačica (19) prekinula saradnju sa Grandom, otkrila detalje: "Možda ćemo se i suditi"
Blic 23.10.2024
Pevačica Zorana Mićanović (19) prokomentarisala je odnos sa "Grand produkcijom", a kako je istakla oni nisu ispoštovali neke stavke iz ugovora. Zorana je otkrila da više nije pripadnica produkcijske kuće " Grand", iz koje je pre nekoliko godina potekla… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 36 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 32 povezane
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih