Povezane vesti
Nisam više deo njih: Zorana Mićanović bez dlake na jeziku progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života (foto)
Večernje novosti 23.10.2024
ZORANA MIĆANOVIĆ prokomentarisala je brojne aktuelnosti. Foto: Novosti Na konferenciji za medije povodom koncerta "Kafanske večeri" u dvorani "Spens" u Novom Sadu, pa je tom prilikom, prokomentarisala brojne aktuelnosti, međutim, najpre je otkrila da… »
Zorana Mićanović najavila tužbu grandu: Nisu me ispoštovali, a ja sam se trudila... Raspalila i po koleginicama: Ona se nije…
Kurir 23.10.2024
Zorana Mićanović danas je bila deo konferencije povodom koncerta u Novom Sadu u Spensu pod nazivom "Kafansko veče" gde će i ona nastupiti. Pevačica je bila u društvu s kojih kolega s kojima će nastupati 2.11 u Spensu, a našla je vremena i da razgovara s… »
Pevačica (19) prekinula saradnju sa Grandom, otkrila detalje: "Možda ćemo se i suditi"
Blic 23.10.2024
Pevačica Zorana Mićanović (19) prokomentarisala je odnos sa "Grand produkcijom", a kako je istakla oni nisu ispoštovali neke stavke iz ugovora. Zorana je otkrila da više nije pripadnica produkcijske kuće " Grand", iz koje je pre nekoliko godina potekla… »
Vesti dana »

Otvorena vrata saradnje Rusije i SAD – kraj nacifikacije ostataka Ukrajine
Sputnik pre 21 minutajoš 28 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 12 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 41 povezana