Povezane vesti
Rekordni požari u Amazoniji: „Ako se ovo nastavi, mi starosedeoci ćemo umreti”
Južne vesti 24.10.2024
BBC Rajmundinja Rodrigez da Sousa „Ako se ovi požari nastave, mi starosedeoci ćemo umreti". Rajmundinja Rodrigez da Sousa vodi dobrovoljnu vatrogasnu službu za starosedelačku zajednicu Saititu u brazilskoj Amazoniji. Njihova zemlja bi trebalo da bude… »
Rekordni požari u Amazoniji: „Ako se ovo nastavi, mi starosedeoci ćemo umreti”
BBC News 24.10.2024
Ove godine je već spaljeno više od 62.000 kvadratnih kilometara šume, što je površina veća od zemalja poput Šri Lanke ili Kostarike. „Ako se ovi požari nastave, mi starosedeoci ćemo umreti". Rajmundinja Rodrigez da Sousa vodi dobrovoljnu vatrogasnu… »
Rekordni požari u Amazoniji: "Ako se ovo nastavi, mi starosedeoci ćemo umreti”
NIN 24.10.2024
"Ako se ovi požari nastave, mi starosedeoci ćemo umreti". Rajmundinja Rodrigez da Sousa vodi dobrovoljnu vatrogasnu službu za starosedelačku zajednicu Saititu u brazilskoj Amazoniji. Njihova zemlja bi trebalo da bude zaštićena Ustavom Brazila. Ali požari… »
Vesti dana »
Panika u Bahreinu i Kuvajtu! Zavijaju sirene za opasnost: "Na meti smo iranskih raketa i dronova"
Blic pre 43 minutajoš 19 povezanih
Kiša i pljuskovi danas u većem delu Srbije, na jugu svega 18 stepeni: Za vikend sunce i naglo otopljenje
Glas juga pre 1 satjoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda zbog koje je bio aktiviran sistem “Pronađi me”
Luftika pre 18 minutajoš 21 povezana
Odluke o milijardama i popustima: Skupština Beograda danas o bezbednosnom sistemu, novogodišnjoj rasveti i olakšicama za Infostan
Nedeljnik pre 58 minutajoš 8 povezanih