Повезане вести

Огласио се брат учесника Елите који је ишао на ДНК анализу: "Мајци је тешко, а биолошки отац ми је писао..."

Огласио се брат учесника Елите који је ишао на ДНК анализу: "Мајци је тешко, а биолошки отац ми је писао..."

Телеграф 24.10.2024
Препоручујемо. Учесник ријалити програма "Елита", Ненад Ћубић Ћуба, недавно је у потресној исповести открио да је усвојен и изразио жељу да упозна своје биолошке родитеље. Након његове исповести, Горан Павловић се огласио за… »
Не подржавам га! Ћубин брат запрепастио изјавом о ДНК анализи, није штедео речи за потенцијалног оца!

Не подржавам га! Ћубин брат запрепастио изјавом о ДНК анализи, није штедео речи за потенцијалног оца!

Ало 24.10.2024
Мајка много тешко подноси целу ситуацију. Након оглашавања Горана Павловића, човека који тврди да је биолошки отац Ћубе и његовог рођеног брата Стефана, урађена је ДНК анализа. Његова исповест покренула је лавину коментара, а… »
Урађен ДНК тест Учесник Елите цимерима открио шокантне детаље: Преврнуо ми се желудац!

Урађен ДНК тест Учесник Елите цимерима открио шокантне детаље: Преврнуо ми се желудац!

Ало 24.10.2024
Отац ми се појавио у сну. Ненад Ћубић Ћуба дао је узорак за ДНК анализу након што се јавио човек који тврди да је његов биолошки отац. - Сањао како сам ја неки лик из сенке који прати његов долазак авионом и улази у "Елиту"… »

Вести дана »