Повезане вести
Ало јавља! Последња преписка боре Ђорђевића Најављена премијера представе "Погледај дом свој анђеле" у Театру Одеон! Ево…
Ало 24.10.2024
„Постоји једна група људи која је желела да предложи да песма “Погледај дом свој анђеле” буде српска химна. Наравно, ми имамо нашу химну, али то сам схватио као најлепши комплимент.” говорио је наш велики уметник, Бора Ђорђевић… »
Погледајте како ће изгледати представа "Погледај дом свој анђеле" базираној на хитовима Рибље Чорбе
Телеграф 24.10.2024
Препоручујемо. „Постоји једна група људи која је желела да предложи да песма “ Погледај дом свој анђеле” буде српска химна. Наравно, ми имамо нашу химну, али то сам схватио као најлепши комплимент.” говорио је наш велики… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Шок одлука италијанског суда: Украјинац оптужен за саботажу 'Северног тока' биће изручен Немачкој (видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана