Povezane vesti
Alo javlja! Poslednja prepiska bore Đorđevića Najavljena premijera predstave "Pogledaj dom svoj anđele" u Teatru Odeon! Evo…
Alo 24.10.2024
„Postoji jedna grupa ljudi koja je želela da predloži da pesma “Pogledaj dom svoj anđele” bude srpska himna. Naravno, mi imamo našu himnu, ali to sam shvatio kao najlepši kompliment.” govorio je naš veliki umetnik, Bora Đorđević, po čijim pesmama je… »
Pogledajte kako će izgledati predstava "Pogledaj dom svoj anđele" baziranoj na hitovima Riblje Čorbe
Telegraf 24.10.2024
Preporučujemo. „Postoji jedna grupa ljudi koja je želela da predloži da pesma “ Pogledaj dom svoj anđele” bude srpska himna. Naravno, mi imamo našu himnu, ali to sam shvatio kao najlepši kompliment.” govorio je naš veliki umetnik, Bora Đorđević, po čijim… »
Vesti dana »
Beskrajni Arktički krug i u njemu Bode, kome velikani ne mogu ništa
Sportske.net pre 27 minutajoš 48 povezanih
HNV za „Vreme“ o izjavi da „svi Hrvati jesu ustaše“: Da se izjasni Skupština Vojvodine
Vreme pre 3 satajoš 26 povezanih
FBI: Iran bi mogao da bombarduje Kaliforniju! Teheran objavio uslove za kraj rata: Moraju da plate ratnu odštetu!
Kurir pre 27 minutajoš 96 povezanih
"Ušle su potcenjivački, da ih ne branim stalno": Selektor nije zadovoljan, iako je Srbija razbila Island
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane