Povezane vesti
"Klasično ograđivanje, ja sam konj" Skandalozan potez Borislava Terzića, raskinuo sa Sofijom, pa se setio trudne Milice!
Alo 24.10.2024
Novi skandal drma Elitu 8. Aktuelni učesnik Elite 8, Borislav Terzić Terza, šokirao je javnost kada je javno ponizio svoju trudnu verenicu Milicu Veličković i uplovio u emotivni ondos sa atraktivnom plavušom Sofijom Janićijević. Međutim, Terzu je… »
Trudna Milica povukla šok potez! U emisiji uživo obratila se majci Sofije Janićijević, ovo stvarno niko nije očekivao!
Alo 24.10.2024
Novi skandal. Aktuelni učesnik Elite 8, Borislav Terzić Terza, šokirao je javnost kada je javno ponizio svoju trudnu verenicu Milicu Veličković i uplovio u emotivni ondos sa atraktivnom plavušom Sofijom Janićijević. Naime, Milica se trenutno… »
Trudna Milica javno se obratila Sofijinoj majci: Ono što joj poručila dugo će se prepričavati, mreže izgorele
Telegraf 24.10.2024
, gore mreže zbog reči koje joj je uputila! Milica Veličković, bivša učesnica "Elite", gostovala je juče na jednoj televiziji gde je govorila o svemu kroz šta prolazi otkako ju je u javno, u aktuelnoj sezoni rijalitija, verenik Borislav Terzić… »
Vesti dana »
Biseri, svadbeni poklon i igračka kosilica: Šta su zatekli ljudi u Los Anđelesu u spaljenim domovima
Radio 021 pre 18 minutajoš 17 povezanih
Đoković u ponedeljak od 9.00 sati igra prvi meč na Australijan openu
Politika pre 1 satjoš 10 povezanih
Studenti Pravnog fakulteta u Novom Sadu: Postavlja se pitanje pravovaljanosti ispita položenih izvan zgrade fakulteta
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 5 povezanih