Povezane vesti

Pogledajte šta radi Branko Ružić u trenucima dok je tema broj jedan na političkoj sceni i dok ga Vučić proziva

Pogledajte šta radi Branko Ružić u trenucima dok je tema broj jedan na političkoj sceni i dok ga Vučić proziva

Nova pre 27 dana
: Nakon iznenadnog gostovanja Branka Ružića na televiziji N1 i prozivke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada su se na Instagramu socijaliste pojavile njegove slike sa tog intervjua sa natpisom "Čovek sa kičmom". Poruke podrške na svom profilu… »
"Pomalo tužno": Ovako je Vučić reagovao na Ružićev nastup u kome je govorio o SNS, ali i Đilasu: Sit sam svih ucenjivača…

"Pomalo tužno": Ovako je Vučić reagovao na Ružićev nastup u kome je govorio o SNS, ali i Đilasu: Sit sam svih ucenjivača…

Blic pre 27 dana
"Pomalo tužno, ali..." - komentar je predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ono što je funkcioner SPS Branko Ružić govorio tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Kaže i da je sit "svih ucenjivača iz SPS, SNS, ali i sa ove druge strane"… »
Šta Vulin kaže o krtici pojedinaca iz SPS na račun vlasti?

Šta Vulin kaže o krtici pojedinaca iz SPS na račun vlasti?

Danas pre 27 dana
Potpredsednik vlade Aleksandar Vulin izjavio je danas da Socijalističa partija Srbije(SPS) mora da ima „jasnu politiku i ne može da ima funkcionere koji koketiraju ili otvoreno podržavaju politiku koja nije njihova politika“. „Ne možete vi da… »
Branko Ružić iznenadio sve gostovanjem na N1, sad ga je i Vučić prozvao: Sit sam ucenjivača, oduvek sam prezirao ljude…

Branko Ružić iznenadio sve gostovanjem na N1, sad ga je i Vučić prozvao: Sit sam ucenjivača, oduvek sam prezirao ljude…

Nova pre 27 dana
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je gostovanje funkcionera Socijalističke partije Srbije, Branka Ružića na N1, rekavši da je "sit ucenjivača" i da će se sve promeniti rekonstrukcijom Vlade Srbije. „On je uvek imao potrebu da im… »
Vučić: Nastup Ružića na N1 bio tužan

Beta pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okarakterisao je nastup potpredsednika Glavnog odbora Socijalističke parije Srbije Branka Ružića u emisiji "Iza vesti" televizije N1 kao - tužan. On je gostujući ja TV Prva rekao da je sit ucenjivača iz SNS i iz… »
Ružićevo gostovanje na N1 povod da se još jednom zapreti rekonstrukcijom Vlade

Ružićevo gostovanje na N1 povod da se još jednom zapreti rekonstrukcijom Vlade

N1 Info pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okarakterisao je nastup potpredsednika Glavnog odbora Socijalističke parije Srbije Branka Ružića u emisiji "Iza vesti" televizije N1 kao - tužan. Vučić je gostujući ja TV Prva rekao da je sit ucenjivača iz SNS… »
Vulin nakon gostovanja Ružića na N1: Funkcioneri SPS mogu da napadaju Vučića, ali samo kad izađu iz koalicije

Vulin nakon gostovanja Ružića na N1: Funkcioneri SPS mogu da napadaju Vučića, ali samo kad izađu iz koalicije

Nova pre 27 dana
: Potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin izjavio je danas da Socijalističa partija Srbije(SPS) mora da ima "jasnu politiku i ne može da ima funkcionere koji koketiraju ili otvoreno podržavaju politiku koja nije njihova politika". „Ne možete vi da… »
Vučić: Sit sam ucenjivača i iz SNS i iz SPS, nastup Ružića na N1 bio tužan

Vučić: Sit sam ucenjivača i iz SNS i iz SPS, nastup Ružića na N1 bio tužan

Danas pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okarakterisao je nastup potpredsednika Glavnog odbora Socijalističke parije Srbije Branka Ružića u emisiji „Iza vesti“ televizije N1 kao – tužan. On je gostujući ja TV Prva rekao da je sit ucenjivača iz SNS… »

Radio sto plus pre 27 dana
On je gostujući ja TV Prva rekao da je sit ucenjivača iz SNS i iz SPS i da ne pravi razliku između njih, kao i da će uskoro biti obavljena rekonstrukcija vlade. “Sit sam ucenjivača, a pogotovo ovih malih partnera koji se sklone iz Skupštine kad im… »
Vulin: Funkcioneri SPS mogu da napadaju Vučića, ali kada napuste koaliciju

Vulin: Funkcioneri SPS mogu da napadaju Vučića, ali kada napuste koaliciju

N1 Info pre 27 dana
Potpredsednik vlade Aleksandar Vulin izjavio je da Socijalističa partija Srbije (SPS) mora da ima "jasnu politiku i ne može da ima funkcionere koji koketiraju ili otvoreno podržavaju politiku koja nije njihova politika". „Ne možete vi da idete na N1… »
Vulin: Funkcioneri SPS mogu da napadaju Vučića, ali samo ako SPS izađe iz koalicije

Vulin: Funkcioneri SPS mogu da napadaju Vučića, ali samo ako SPS izađe iz koalicije

NIN pre 27 dana
Potpredsednik vlade Aleksandar Vulin izjavio je da Socijalističa partija Srbije (SPS) mora da ima "jasnu politiku i ne može da ima funkcionere koji koketiraju ili otvoreno podržavaju politiku koja nije njihova politika". "Ne možete vi da idete na N1 i… »

Novi magazin pre 27 dana
Potpredsednik vlade Aleksandar Vulin izjavio je danas da Socijalističa partija Srbije (SPS) mora da ima "jasnu politiku i ne može da ima funkcionere koji koketiraju ili otvoreno podržavaju politiku koja nije njihova politika". "Ne možete vi da idete… »

Vesti dana »