Повезане вести
Погледајте шта ради Бранко Ружић у тренуцима док је тема број један на политичкој сцени и док га Вучић прозива
Нова 26.10.2024
: Након изненадног гостовања Бранка Ружића на телевизији Н1 и прозивке председника Србије Александра Вучића, сада су се на Инстаграму социјалисте појавиле његове слике са тог интервјуа са натписом "Човек са кичмом". Поруке… »
"Помало тужно": Овако је Вучић реаговао на Ружићев наступ у коме је говорио о СНС, али и Ђиласу: Сит сам свих уцењивача из…
Блиц 26.10.2024
"Помало тужно, али..." - коментар је председника Србије Александра Вучића на оно што је функционер СПС Бранко Ружић говорио током гостовања у једној телевизијској емисији. Каже и да је сит "свих уцењивача из СПС, СНС, али и са… »
Шта Вулин каже о кртици појединаца из СПС на рачун власти?
Данас 26.10.2024
Потпредседник владе Александар Вулин изјавио је данас да Социјалистича партија Србије(СПС) мора да има „јасну политику и не може да има функционере који кокетирају или отворено подржавају политику која није њихова политика“. „Не… »
Вучић: Наступ Ружића на Н1 био тужан
Бета 26.10.2024
Председник Србије Александар Вучић окарактерисао је наступ потпредседника Главног одбора Социјалистичке парије Србије Бранка Ружића у емисији "Иза вести" телевизије Н1 као - тужан. Он је гостујући ја ТВ Прва рекао да је сит… »
Бранко Ружић изненадио све гостовањем на Н1, сад га је и Вучић прозвао: Сит сам уцењивача, одувек сам презирао људе који…
Нова 26.10.2024
: Председник Србије Александар Вучић коментарисао је гостовање функционера Социјалистичке партије Србије, Бранка Ружића на Н1, рекавши да је "сит уцењивача" и да ће се све променити реконструкцијом Владе Србије. „Он је увек… »
Ружићево гостовање на Н1 повод да се још једном запрети реконструкцијом Владе
Н1 Инфо 26.10.2024
Председник Србије Александар Вучић окарактерисао је наступ потпредседника Главног одбора Социјалистичке парије Србије Бранка Ружића у емисији "Иза вести" телевизије Н1 као - тужан. Вучић је гостујући ја ТВ Прва рекао да је сит… »
Вучић: Сит сам уцењивача и из СНС и из СПС, наступ Ружића на Н1 био тужан
Данас 26.10.2024
Председник Србије Александар Вучић окарактерисао је наступ потпредседника Главног одбора Социјалистичке парије Србије Бранка Ружића у емисији „Иза вести“ телевизије Н1 као – тужан. Он је гостујући ја ТВ Прва рекао да је сит… »
Вулин након гостовања Ружића на Н1: Функционери СПС могу да нападају Вучића, али само кад изађу из коалиције
Нова 26.10.2024
: Потпредседник Владе Александар Вулин изјавио је данас да Социјалистича партија Србије(СПС) мора да има "јасну политику и не може да има функционере који кокетирају или отворено подржавају политику која није њихова политика"… »
Вучић: Наступ Ружића на Н1 био тужан
Радио сто плус 26.10.2024
Он је гостујући ја ТВ Прва рекао да је сит уцењивача из СНС и из СПС и да не прави разлику између њих, као и да ће ускоро бити обављена реконструкција владе. “Сит сам уцењивача, а поготово ових малих партнера који се склоне… »
Вулин: Функционери СПС могу да нападају Вучића, али само ако СПС изађе из коалиције
НИН 26.10.2024
Потпредседник владе Александар Вулин изјавио је да Социјалистича партија Србије (СПС) мора да има "јасну политику и не може да има функционере који кокетирају или отворено подржавају политику која није њихова политика". "Не… »
Вулин: Функционери СПС могу да нападају Вучића, али када напусте коалицију
Н1 Инфо 26.10.2024
Потпредседник владе Александар Вулин изјавио је да Социјалистича партија Србије (СПС) мора да има "јасну политику и не може да има функционере који кокетирају или отворено подржавају политику која није њихова политика". „Не… »
Вулин: Функционери СПС могу да нападају Вучића, али само ако СПС изађе из коалиције
Нови магазин 26.10.2024
Потпредседник владе Александар Вулин изјавио је данас да Социјалистича партија Србије (СПС) мора да има "јасну политику и не може да има функционере који кокетирају или отворено подржавају политику која није њихова политика"… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана