Povezane vesti
Četiri tipa emocionalnog vezivanja: Šta na njih utiče
BBC News 26.10.2024
Stil emocionalnog vezivanja podrazumeva način na koji ljudi doživljavaju bliskost i intimnost i kako na njih reaguju, a razvija se u ranom detinjstvu. Strah od gubitka dečka i prijatelja, uvukli su joj se pod kožu. Slala im je poruke, brojala minute do… »
Danas 26.10.2024
Strah od gubitka dečka i prijatelja, uvukli su joj se pod kožu. Slala im je poruke, brojala minute do odgovora, često ih zvala i osluškivala ton njihovog glasa. „Bila sam opsednuta mislima da će me dečko ostaviti i da su prijatelji ljuti na mene“, kaže… »
Radio 021 26.10.2024
Stil emocionalnog vezivanja podrazumeva način na koji ljudi doživljavaju bliskost i intimnost i kako na njih reaguju, a razvija se u ranom detinjstvu. Getty Images Strah od gubitka prijatelja i partnera ima koren u ranim odnosima staratelja i roditelja… »
Vesti dana »

Novi protest u Kraljevu: Policijski kordon razdvaja građane i simpatizere SNS-a
N1 Info pre 8 minutajoš 30 povezanih

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 3 satajoš 44 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 238 povezanih

(BLOG) Naprednjaci "čuvaju" prostorije SNS u Kraljevu, Pazarci traže da se puste uhapšeni
N1 Info pre 8 minutajoš 24 povezane