Povezane vesti
"Bredu pitu sam prvu noć skinuo ribu, amerkičku glumicu, Nije htela da koristimo prezervative" Skandalozno priznanje Đorđa…
Kurir pre 25 dana
Pevač Đorđe David gostovao je u podkastu "Opet Laka" i tom prilikom sve iznenadio zanimljivim priznanjem. Voditelj ga je tokom intervju u jednom momentu vratio na deo karijere u kom je glumio sa Milenom Dravić i Bred Pitom, a roker se nije libio da… »
"Bredu Pitu sam prvu noć skinuo ribu, američku glumicu" Đorđe David izneo intrigantne detalje sa snimanja filma u kom je…
Blic pre 26 dana
Roker Đorđe David se prisetio vremena kada je glumio sa Milenom Dravić i Bred Pitom, pa je izneo intrigantne detalje sa snimanja. - Bredu sam domah skinuo ribu, prvu noć, bila je to neka amerkička glumica, neka zgodna mala, on to nije znao jer je… »
Vesti dana »
Pozvaće Netanjahua, osumnjičenog ratnog zločinca, u posetu: Ovaj lider države EU kaže da neće poštovati odluku suda u Hagu
Danas pre 49 minutajoš 32 povezane
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
‘Orešnik’: Šta se zna o novom ruskom projektilu korištenom u Ukrajini
Al Jazeera pre 20 minutajoš 24 povezane
Nema naznaka prekidu očajne forme: Zvezda ukoliko želi iskorak u Evroligi, ovaj igrač mora mnogo bolje! (video)
Hot sport pre 43 minutajoš 24 povezane