Povezane vesti
Našu pevačicu muž varao sa medicinskom sestrom! Nakon čitave drame se rasula na sto komada: "Sama sam odgojila dva sina..."
Kurir 27.10.2024
Pevačica Ivana Šašić nedavno je stavila tačku na brak nakonšto je saznala da je suprug prevario. Ivana je ponosna majka dvojice sinova, a kako je istakla, sama ih je vaspitavala i izvela na pravi put. - Ja sam sama odgajila svoja dva sina. Ponosna sam… »
"Sama sam odgajila dva sina": Pevačicu muž varao sa medicinskom sestrom - Nakon teškog perioda progovorila o deci
Blic 27.10.2024
Pevačica Ivana Šašić nedavno je stavila tačku na brak nakon što je saznala da je suprug prevario. Ivana je ponosna majka dvojice sinova, a kako je istakla, sama ih je vaspitavala i izvela na pravi put. - Ja sam sama odgajila svoja dva sina. Ponosna sam… »
Vesti dana »

Priznali krivicu za napad na policiju: Uslovne kazne zatvora za dvojicu demonstranata zbog nasilja u Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 45 povezanih

Ana Brnabić pobesnela zbog izjava poverenice Janković da „ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke, jer im zaštitu nisu pružili oni koji su obavezni da to čine“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih

Napad na Ukrajinu biće i napad na Ameriku? Cure novi detalji sa sastanka Trampa i Putina, upleten i NATO
Mondo pre 11 minutajoš 74 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 23 povezane